Gossips

Най-хубавите апартаменти на звездите в Ню Йорк

apartamenti na zvezdi

apartamenti na zvezdite

Ню Йорк,  Ню Йорк. Какъв магически град. Меката на забавленията и модния елит  е пълен със стилни знаменитости във всички квартали. Възможността да надзърнете как живеят те е винаги интригуваща. Има шепа апартаменти на популярни личности.в Ню Йорк Сити, които вдъхновяват креативно всеки, който ги зърне. От винтидж мезонета на Кирстин Дънст с невероятния кристален полилей до градската къща на Сара Джесика Паркър в Грийн Вилидж със скулптурирани О и Х на масата. Предлагаме ви възможност да погледнете през ключалката на някои от най-хубавите апартаменти на звездите в Ню Йорк.

Луксозни звездни апартаменти

apartamenti na zvezdi

Двуетажният дом на рок – иконата Джон Бон Джоуви за 37 милиона долара е разположено върху 7,500 кв.м и е великолепен пример за лъскаво и модерно жилище. С изглед като този, семейството няма нужда от нищо повече. В Ню Йорк хоризонта е достатъчно пленителен.

apartamenti na zvezdi

Къщата на Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик в Гринуич Вилидж е една архитектурна мечта  с разкошен извит парапет, драматична плаваща вана, тавански прозорци и кухня, обвита в мрамор. Домът на актрисата, която играе  Кари в „С*ксът и града“ в Ню Йорк е обзаведен с уникални мебели и неповторимо изкуство.

apartamenti na zvezdi

Мезонетът в СоХо на актрисата Кирстен Дънст стилен, но леко небрежен с микс от винтидж мебели с бляскави акценти. Да не споменаваме невероятните архитектурни особености като откритите тухлени стени, изградени в библиотеката и експанзивните прозорци.

apartamenti na zvezdi

Модният дизайнер Мери-Кейт Олсън и годеника й Оливър Саркози живеят в градска къща в среден Ийстсайд. Домът им е подходящ за кралски особи и има портик, лоджия, частна градина ( с фонтан, копие на Фонтана на Медичи в Рим), огледална зала, огромна бална зала с двойна височина, басейн на покрива, артистично студио и асансьор.

apartamenti na zvezdi

Кой да очаква, че Джона Хил има такъв усет за стил? Таванското помещение в СоХо на забавният актьор спечели одобрението ни като ергенското жилище. С винтидж персийски килим, индустриална масичка за кафе и аксесоари от целия свят, мястото направо е върха.

apartamenti na zvezdi

С уютни, модерни характеристики като открити тухли, тъмни тавани и учудващо ограничена естествена светлина, апартамента на певеца Джон Ледженд и съпругата му – модела Криси Тейгън излъчва наситени успокояващи вибрации.

apartamenti na zvezdi

 Актрисата Мишел Уилямс притежава огромен стил и спокойно може да напусне работата си и да се занимава с декорация. Внимателно подбрани мебели, антични персийски килими и изискано осветление прави къщата  й в Боерум Хил абсолютна мечта.