Gossips

Никол Кидман и Кийт Ърбън с развод за 413 млн долара

nikol kidman kiit urbun

 

Никол Кидман и Кийт Ърбън вероятно са поредната холивудска двойка, която се разпада и ще трябва да дели огромното си семейно богатство.

Когато в началото на годината актрисата сподели, че иманно съпругът й е най-голямата й подкрепа,  по всичко изглеждаше, че 12-годишният им брак е по-стабилен от всякога. Въпреки това се появиха сензационни нови разкрития, според които Кийт се е изнесъл от семейния дом, а връзката им е висяла „на косъм“ заради поредици от разгорещени спорове. Въпросът е дали двамата няма да се споразумеят помежду си или ще се изправят пред епичен развод, в който ще трябва да поделят освен попечителството над двете си дъщери и общите си доходи, възлизащи на колосалната сума от 413 милиона долара.

Според запознати Никол Кидман и Кийт Ърбън не са посещавали заедно светски мероприятия през последните 80 дни и вече живеят разделени.

Това е сърцераздирателно, но отдавна се задаваше“, твърди вътрешен човек по повод на раздялата им. „Нещата  постепенно станаха зле между тях и те не са излизали заедно от януари, което е нещо голямо за тях.“

Като последен шанс Никол и Кийт са опитали петдневен лагер за подобряване на отношенията във Вермонт, за да оправят връзката помежду си и да спасят 12-годишния си брак.

Макар никой от двамата все още да не е потвърдил новината, Никол е била забелязана миналата седмица да посещава офиса на адвокат по бракоразводни дела, като по този начин подклажда предположенията, че търси професионални правни съвети.