nina-dobrev-i-grant-melun

Нина Добрев и Грант Мелън са разделени според медиите. Множество източници са докладвали на E! News, че актрисата и приятелят й, който е сценарист и режисьор, вече не са заедно. Двамата се срещаха по-малко от година, но през последния месец Нина Добрев присъстваше сама на официални събития. Тя купонясваше с приятели, а от Грант нямаше и следа нито в обкръжението й, нито в постовете й в социалните медии. Според източници, тя се справя добре с раздялата им, а и никой от близките й приятели не е виждал или чувал Мелън.

Според втори източник раздялата на дуото е станала тихо. „Нина не е споменавала раздяла“, казва източникът. „Но тя не е говорила за Грант от няколко седмици. Изглежда, че е доста щастлива и наскоро е общувала с приятели, всеки път без Грант.“

nina-dobrev-i-grant-melun

Слуховете за романтична връзка между Нина Добрев и Грант Мелън започнаха през месец януари, а през март двамата бяха снимани заедно, докато гледат игра на  L.A. Lakers. Тогава близък до тях се бе изказал, че „“умишлено поддържат връзката си възможно най-тихо.“

nina-dobrev-i-grant-melun

Само два месеца по-късно те пристигнаха заедно на Филмовия фестивал в Кан, а след това бяха снимани от папарацияте да си разменят ласки докато плуват край бреговете на френския град.

За сега никой от двамата не е потвърдил раздялата им, но имайки в предвид, че те така и не оповестиха официално връзката си, едва ли ще го направят.

източник:eonline.com