Gossips

В дома на Джесика Алба

jesica alba

jesica alba

Искате ли да отидете на гости в дома на Джесика Алба? Хайде да го направим заедно. Нека да надникнем в къщата за гости на актрисата, която се намира в Лос Анджелис и има само две спални. За декорацията на интериора се е погрижил местният дизайнер Мат Сандърс, който е преобразил първоначалният вид на пространството до неузнаваемост. За да създаде светски облик, той е избрал уникална колекция от произведения на изкуството и микс от различни предмети.

В дома на Джесика Алба

jesica alba

Декорирайки дома си повече за подслон на пътешественици, отколкото за себе си и за семейството си, актрисата имала идея да го превърне в нещо средно между къща и хотел. „Аз пътувам често и ако някъде съществува такова място, аз бих отседнала в него, вместо в хотел. Затова исках да пресъздам в дома си усещането, като мислех за някой, който пътува много като мен и иска да отпочине в луксозно и уютно жилище“ , обяснява Джесика Алба.

Дом за пътешественици

jesica alba

В дома на Джесика Алба има много архитектурни особености като спираловидните вити стълби и библиотеката мецанин, които създават чувство за античност с дизайна си. „Като място, което се отдава под наем, искахме в къщата да има нещо фантастично. Затова взехме доза вдъхновение от любимите си хотели, в които присъства вибрацията на стария свят като „The Bowery “ и  „Gramercy Park hotels“ в Ню Йорк“, разказва чаровната актриса. Първоначално Алба искала да създаде усещането за „морска кутия за бижута“ в дома си. Преимуществото на синия нюанс определено помага, за постигането на морски вид. „В един момент започнахме да наричаме този проект синята къща, защото се позовавахме на този цвят почти във всяка стая. Всъщност, единственото изключение е една стая в сиво“, обяснява актрисата.

Старинна голяма библиотека с много книги и предмети.

jesica alba

Трапезария в дома на Джесика Алба.

jesica alba

Сини стени в една от стаите в къщата.

jesica alba

Син кът в дома на Джесика Алба.

jesica alba

Хол с меки мебели и отново сини стени.

jesica alba

jesica alba

jesica alba

jesica alba

jesica alba

jesica alba

jesica alba

jesica alba

jesica alba

jesica alba