krasota taini saveti olivia palermo

Ще ви разкрием 6 тайни за красота от Оливия Палермо, която винаги е добре облечена и изглежда перфектно.  Тя обедини сили с бюти бранда Ciate London, за да създадат безспорно трите цвята лак за нокти, нужни за лятото – кремаво розово, кървавочервено и плажно коралово. Отвъд това и ярко червения маникюр, който е запазена марка на красавицата, тя сподели своите мисли за лоялността, най-добрата спирала за мигли и изкуството на маникюра.

6 тайни за красота от Оливия Палермо

lak nokti krasota olivia palermo

Ето какво има да сподели красивата Оливия относно спомените си от детството и стремежът към съответствие.

Относно поддържането:

“Обичах да си правя хубав маникюр и педикюр от съвсем млада. В Ню Йорк има салони във всеки блок и майка ми ги посещаваше всяка седмица. Винаги се лакираше в червен цвят. Аз ходех с нея и си правех ноктите. На път за детската градина се отбивах там през четири-пет дни. Този навик ми остана и до днес и винаги поддържам хубави маникюр.”

Относно лоялността:

“Аз съм много религиозна и лоялна ( към моя салон ) и съм най-стария им клиент. Синът на собствениците отвори нов салон на съседния ъгъл, но в него работят същите жени от старото място – същите познати лица. Това ми харесва. Знам какво ще получа и очакванията ми са винаги оправдани.”

Относно минимализмът:

“Начинът, по който французите правят маникюр, не е много вълнуващ, а френският маникюр сам по себе си – също. Много тенденции се завръщат, но за тази не съм сигурна, че ще бъде толкова скоро. Добре е да намерите това, което ви харесва и ви стои добре.”

Цветът на маникюра и педикюра трябва да съвпада

taini krasota saveti olivia palermo

Относно съответствието:

“Лакът върху ноктите на ръцете и краката ми винаги е еднакъв. Единствено, когато нямам време да направя едновременно маникюра и педикюра си, може да се случи да бъдат различни за половин или цял ден. Обичам, когато има съгласуваност. По този начин няма опасност, да изглеждате зле.”

Относно устните:

“Обичам страхотно матово червено върху устните. Понякога, ако имате тен, препоръчвам по-коралов нюанс, защото мисля, че изглежда по-добре върху загорялата кожа на лицето. С по-ярко червено върху устните, сложете колкото се може по-малко грим, съвсем малко руж върху скулите.”

Относно перфектната спирала за мигли:

” От години използвам “Diorshow” и “Guerlain” , защото имат страхотни апликатори. Когато открия най-доброто за себе си се придържам към него.”