грим за червена рокля

За да улесним жените, които обичат червеното по себе си, ще ви представим грим за червена рокля. Червеното е един от най-популярните цветове когато става въпрос за женско облекло. Това е най-женственият цвят. С червено можете да се облечете на почти всякакъв повод, този цвят придава доста стил и елегантност.

Грим за червена рокля за повече женственост

грим за червена рокля стъпка по стъпка

Ето ги малките тайни за перфектния грим за червена рокля. Изберете сенки за очи в бежово, сребърно, златно и черно. Изберете зона от лицето, върху която ще се фокусирате. Ако мислите да носите червено червило е достатъчно само да подчертаете очите си. По-долу ще ви разкажем подробно всичко.

Изберете подходящи за кожата си гримове. Всяка кожа е специфична и това, което е полезно за една жена, за друга може да не е полезно и подходящо. Щом мислите да облечете червена рокля е задължително да не използвате цветове като зелено, синьо и други. Изберете неутралните, за да останат семпли очите ви, защото впечатлението ще е основно от роклята.

По-долу в статията можете да видите и видеоклип. Благодарим на момичето за всички упътвания.

1. Нанесете коректор в подходящ за кожата ви нюанс върху целия клепач до линията на веждата.

2. Използвайте четка за нанасяне на сенки с дълга дръжка и къс мек косъм.

3. Използвайте тъмно кафяви сенки, за да очертаете клепача до сгъвката му.

4. Ред е средно кафявото. С него направете тънка линия над тъмното, което сложихте преди малко. Идеята е да направите преливащ опушен грим, защото ако оставите само тъмния тон кафяво контрастът между кожата на лицето и гримът ще е голям.

5. Нанесете трета тънка линия над втория нюанс сенки, доближавайки се все повече към линията на веждите.

6. Продължете преливането с последния нюанс бежово, който имате. Той трябва да е почти с цвета на кожата ви. Мястото му е точно под веждите.

7. За да направите грима си по-издръжлив нанесете водоустойчив блясък за очи върху сенките си по ръба на миглите. Изчакайте няколко секунди да изсъхне. Затворете си очите.

8. След това отгоре (отново по линията на миглите си само) сложете тънък слой маслени сенки с металически блясък в близък тон.

9. В допълнение към грима си можете да сложите изкуствени мигли. Не са задължителни, но определено правят впечатление. Ако ви се струват прекалено дълги можете да ги подрежете малко с малка ножичка. Инструкции за слагането им ще намерите на опаковката им.

10. Гримът ви е почти завършен. Остана да сложите само малко руж – използвайте прасковен под скулите си.

11. Нанесете розовото червило, което сте избрали.

грим за червена рокля направи си сам

Грим за червена рокля

грим за червена рокля подходящ

източник: www.makeupgeek.com