Грим

Грим за летните партита

grim

Горещи идеи за грим за партитата през лятото.

Вероятно имате разноцветни гримове и четки за грим, но идеите ви как да се гримирате постепенно се изчерпват. Ако търсите нови вдъхновения за гримиране и смятате, че няколко уроци по грим ще ви бъдат от полза, веднага ви предоставяме такава възможност. Сезонът на смелите експерименти, през който всичко е позволено е вече тук, така че се възползвайте от възможността да изпробвате различен парти грим, с който да омаете околните. Вижте перфектно направения професионален грим на блогърката Линда Холбърг, която винаги има предложения за всеки повод – от грим за Хелоуин и сватбен грим до вечерен грим и ежедневен грим.

Грим за летните партита

grim

Подобен опушен грим ще акцентира върху очите и ще ги направи изразителни, а погледът – съблазняващ. Такова съчетание от сенки е подходящо както за грим за сини очи, така за грим за кафяви очи. Необходимо е само да се съобрази и цвета на дрехите предимно във втория случай. Устните трябва да останат неутрални, но отразяващите светлината пигменти върху скулите и очите са препоръчителни за подобен летен грим – особено, ако вече сте се сдобили и с бронзов тен.

grim

Това не е идея за грим за зелени очи, макар да е начин да се получи този свят върху клепачите. Тук е важно да се направи прецизна очна линия, а устните отново да не привличат вниманието, защото очите отново са акцент в този грим за лятото.

grim

Ето една възможност и устните да получат внимание, с един драматичен парти грим, който  изглежда много секси и изисква монохромни дрехи, за да не се разсейват погледите на околните от него някъде по-надолу по тялото.

grim

Това е вариант за лек грим, който също заслужава внимание. Разгледайте и останалите вдъхновяващи идеи за летен парти грим в галерията по-долу и изпробвайте онзи, който ви допада най-много.

grim

grim

grim

grim

grim

grim

grim

grim

grim

grim

grim

grim

grim

grim

grim
grim