Идея за грим с металически сенки върху очите

ideq za grim metalicheski senki ochi

идея за грим металически сенки

Тази свежа идея за грим с металически сенки върху очите не само ще ви покаже как да си направите макияжа стъпка по стъпка, но и ще вдъхнови и провокира нови възможности за зашеметяващ вечерен грим, който да носите на специални поводи. Гримирането се превърна в неотменен компонент от нашия начин на живот. Дамите винаги се стремят да изглеждат по-уверени и привлекателни, като подчертават най-забележителната част на лицето си с подходящи цветове и продукти за разкрасяване.

Идея за грим с металически сенки върху очите

идея за грим металически сенки върху очите

Ако ви предстои важен момент в следващите дни, не се колебайте да изпробвате този лесен грим, който е подходящ както за вечерно парти, така и за разходка или среща с приятели през деня. Наситеният цвят на патладжан, смесен с лилави и кафяви нюанси, нанесен безупречно върху клепачите е чудесен грим върху очите и придава изразителен поглед. Но ако решите да добавите металическа нотка към макиажа, резултатът ще бъде двойно по-очарователен и неустоим. Така че, ако споделяте нашатa гледна точка и искате да опитате да го направите сама, ще трябва да си приготвите нужните сенки и инструменти за гримиране, които са:

– База за грим, фон дьо тен, коректор

– Руж

– Молив за вежди

– Очна линия

– Сенки за очи в цвят роза, патладжан, лилаво, кафяво и черно

– Блестяща пудра с блестящи и отразяващи частици

– Черна спирала за мигли

– Изкуствени мигли

– Червило в телесен цвят

– Четки за грим

Гримиране стъпка по стъпка

идея за грим металически сенки върху очите

Стъпка 1. Почистете лицето с тоалетно мляко, след това нанесете база за грим, а отгоре разнесете добре слой фон дьо тен, с помощта на четка, за да покриете лицето равномерно. Не забравяйте да сложите коректор на проблемните зони. Може да нанесете матиращ завършек с малко пудра. Направете контур с любимия си бронзант, а над него сложете малко руж, или използвайте само руж, за по-естествен вид.

Стъпка 2. Очертайте прецизно и плътно веждите с молив, чийто цвят се доближава максимално до естествения им.

Стъпка 3. В гънката на окото нанесете от прахообразните сенки с розов цвят, а на подвижния клепач – цвят патладжан, като внимавате да оставите средната част чиста.

Стъпка 4.  В средната част нанесете от сенките в лилаво. След това върху него сложете синкаво-кафяви с хромни пигменти, аз още повече блясък, използвайте мулти-отразяваща блестяща пудра в лилаво.

Стъпка 5. Върху долната част на клепача нанесете кафяви и черни сенки, като леко ги смесите накрая.

Стъпка 6. Нанесете очна линия и покрийте миглите с два пласта спирала. За по-драматичен вид сложете и изкуствени мигли. Накрая използвайте червилото върху устните си с малко прозрачен гланц, който ще е в прекрасна хармония с интензивния грим върху очите.