- Advertisement -
Грим

Как червилото ни да издържа цял ден

kak cherviloto ni da izdurja cql den

kak cherviloto ni da izdurja cql den

Да намерим начин как червилото ни да издържа цял ден се оказва предизвикателство за много от нас. Има тон „велики“ червила на пазара, от които можете да се възползвате, но открихме един трик, с който да удължите живота на любимото ви червило. Всичко, от което се нуждаете е червило, молив за устни в подобен на червилото цвят, полупрозрачна пудра, четка за пудра, и кърпичка.

С любимото ни червило цял ден на устните ни

kak cherviloto ni da izdurja cql den

С няколко лесни стъпки ще ви покажем как червилото ни да издържа цял ден.

kak cherviloto ni da izdurja cql den

Първа стъпка: Очертайте (както е показано на снимката) формата на устните си с молива. Не се притеснявайте, ако след очертаването изглеждате глупаво, това е нормално, все пак видът ви не е довършен, но скоро ще започнете с попълването на устните.

kak cherviloto ni da izdurja mnogo

Втора стъпка: Попълнете цялата си горна и долна устна с молив. Това е важна стъпка. Моливът за устни е по-сух от червилото и ще се поддържат устните ви красиво оцветени и ще помогнат да се задържи червилото, което ще нанесете върху него. Дори и кремообразната формула на червилото да намалее, моливът ще е почти непокътнат отдолу.

Трета стъпка: Нанесете червилото. Добре е да използвате четка за прецизност, но не е задължителна. Можете просто да нанесете директно от самото червило. Ако направите прекалено интензивен цвят, без да сте го искали, попийте деликатно с кърпичка.

kak cherviloto ni da izdurja cql den

Четвърта стъпка: Вземете един пласт от общо трите на вашата обикновена хартиена носна кърпичка.  Сложете я върху устните си и с помощта на четка за пудра нанесете много тънък слой с нежни движения пудра върху салфетката. По този начин малко количество от пудрата ще покрие устните ви без да ги прави да изглеждат сухи.

Уверете се, че сте взели червилото си с вас, за да освежите цвета на устните си по всяко време. Този трик със сигурност ще ви помогне да носите любимото си червило по-дълго.