grim kafqvi ochi bejovo idei spirala kafqvo senki

Идеите ни за грим за кафяви очи са изключително актуални за сезона. Оказва се, че кафявите очи този път идеално се вписват в тенденциите при грима за тази година. Модерни са цветовете близки до кожата, така наречените натурални цветове. Покажете красотата на очите си с нюанси като златисто, кафяво, бежово, шоколад и сиво.

Подходящ грим за топли кафяви очи

грим за кафяви очи очна линия розово кафяво

Имате тъмни шоколадови очи – чудесно, наградени сте от съдбата (или от гените може би) с поглед излъчващ топлина за цял живот, затова ще ви вдъхновим да си направите подходящ грим за кафяви очи. Повече от половината населени на земята има такъв цвят очи и се радваме, че можем да сме полезни. Носейки такъв цвят очи изобщо не означава, че не можете да сте модерни и красиви с грима си. Дори напротив. Златисто, шоколадово и кафяво ще направят излъчването ви още по-красиво и внушително. В зависимост от наситеността и нюанса на сенките можете да си направите дневен или вечерен грим. Комбинацията с тъмна очна линия ще добави подобаващ завършек.

Красиви кафяви очи с топли нюанси в грима

 грим за кафяви очи сенки снимки

Сдобийте се с още по-чаровно излъчване с неутрални цветове сенки с тези идеи за грим за кафяви очи. Добавете прасковено червило и ще сте готови за следващата си среща или парти. За още по-въздействаща визия използвайте металически сенки в златисто или дори тъмно синьо. Опитайте да прелеете 2 или 3 нюанса на избрания цвят. Правилото при всички видове грим е, че най-светлият нюанс се нанася най-близо до ъгъла на окото. Горещо препоръчваме и лилави сенки като част от грима за кафяви очи. Цветът е гъвкав в комбинациите си, защото съдържа в себе си един от основните цветове – червеното. За по-екстравагантна визия можете спокойно да съчетаете пастелни тонове на зелено и бежово. Приготвили сме ви няколко снимки, с които ще добиете представа за магията на цветовете в грима.

грим кафяви очи идеи снимки

Син грим за кафяви очи

грим кафяви очи идеи зелено

Идея за грим за кафяви очи в сиво и кафяво за по-изразителен поглед

грим кафяви очи идеи вечерен

Екстравагантен грим за кафяви очи в лилаво, жълто и черно с очна линия

грим кафяви очи идеи сенки червено кафяво

Подчертани кафяви очи с черен молив и бежови сенки

грим кафяви очи идеи

грим кафяви очи идеи сиво черно

грим кафяви очи идеи лилаво златисто

грим кафяви очи идеи лилаво очна линия

грим кафяви очи идеи зелено очна линия

грим кафяви очи идеи блестящ сиво

грим кафяви очи идеи синьо спирала