Грим

Как се слага очна линия само за една минута?

kak se slaga ochna liniq

kak se slaga ochna liniq

Много често сме се чудили как се слага очна линия, толкова изпипана и добре очертана? Най-трудно ни е рано сутрин, когато бързаме да излизаме, но все пак искаме да изглеждаме добре. Котешките очи с очна линия от много време са модерни и предпочитани, за това са и елегантен избор за грим и повярвайте ни може да се получат само за една минута. Така ще успеете и да изглеждате добре в сутрешните часове, и да грабнете едно кафе на път към работа.

Как се слага очна линия?

ochna liniq kak se slaga

Нужно за целта:

Гел очна линия – черен или кафяв

Специална четка за очна линия

kak se slaga ochna liniq

Просто поставете тиксо на външната част на окото, като използвате по-ниската линия на миглите като насока. Вземете извита четка за линия или някоя супер малка четка за грим и приложете очната линия, по очертанието на тиксото до горната част на линията на миглите. После нарисувайте малък извит триъгълник и го запълнете.

Ако имате допълнителни минути можете да превърнете очната ви линия в изкусителна котешка форма.

Вземете четка и сенки в цвета, в който ви е и гелът за очна линия. С леки движения започнете да разнасяте по очертаната вече линия и сенките. Наблегнете към външната част на окото, за да получите опушен ефект. Внимавайте да разнесете сенките равномерно и да не излизате много извън очната линия, за да не се превърне дневния ви грим във вечерен.

Тази техника е много лесна и приложима. Все пак слагането на грим не трябва да е сложно, а практично най-вече в ежедневния ни макиаж.