Грим

Как се слага очна линия само за една минута?

46views

как се слага очна линия

Много често сме се чудили как се слага очна линия, толкова изпипана и добре очертана? Най-трудно ни е рано сутрин, когато бързаме да излизаме, но все пак искаме да изглеждаме добре. Котешките очи от много време са модерни и предпочитани, за това са и елегантен избор за грим и повярвайте ни може да се получат само за една минута. Така ще успеете и да изглеждате добре в сутрешните часове, и да грабнете едно кафе на път към работа.

Как се слага очна линия?

ochna liniq kak se slaga

Нужно за целта:

Гел очна линия – черен или кафяв

Специална четка за очна линия

Просто поставете тиксо на външната част на окото, като използвате по-ниската линия на миглите като насока. Вземете извита четка за линия или някоя супер малка четка за грим и приложете очната линия, по очертанието на тиксото до горната част на линията на миглите. После нарисувайте малък извит триъгълник и го запълнете.

Ако имате допълнителни минути можете да превърнете очната ви линия в изкусителна котешка форма.

Вземете четка и сенки в цвета, в който ви е и гелът за очна линия. С леки движения започнете да разнасяте по очертаната вече линия и сенките. Наблегнете към външната част на окото, за да получите опушен ефект. Внимавайте да разнесете сенките равномерно и да не излизате много извън очната линия, за да не се превърне дневния ви грим във вечерен.

Тази техника е много лесна и приложима. Все пак слагането на грим не трябва да е сложно, а практично най-вече в ежедневния ни макиаж.