Грим

Пролетни тенденции в грима

тенденции в грима идеи пролет розово червило

Пролетните тенденции в грима се менят както се мени модата на дрехите. За да сте добре информирани, сме решили да ви представим по какъв начин ще е най-подходящо да се гримираме в затоплящия се сезон. Тези идеи не случайно присъстват в списъка. Те са одобрени от световно известни гримьори и звезди от всякаква сфера се стараят да придобият визия на очарователно гримирана модерна дама.

Тенденции в грима за очарователно и естествено излъчване

тенденции в грима идеи гланц устни

И като става въпрос за пролетни тенденции в грима, няма как да не споменем, че мъжете определено харесват лек грим, доближаващ се до естественото излъчване на дамата. За повечето от тях няма по-чаровно лице от това, което е най-малко „украсено и подправено“. Под номер едно се нарежда визия с черна спирала и прасковен тон гланц за устни.

Интересни пролетни тенденции в грима

тенденции в грима червено червило очна линия

Оказва се, че доста добре се възприема червеното червило като част от пролетни тенденции в грима за тази година. Честно да си кажем, то кога ли не е било модерно. Надяваме се и никога да не излезе от мода. С „две“ думи, почитателките на червеното по устните си отново са облагодетелствани. Няма да се налага да се лишат от любимото си червило.

тенденции грима червило очи черни миранда кер

Дойде ред и на подчертаните с черно очи. Изразителен поглед с „уау“ ефект. Не прекалявайте с черното обаче, за да не заприличате на метал изпълнителка от рок бар (освен ако наистина не отивате на рок концерт или бар). И понеже по неписано правило в гримирането, е хубаво да се набляга или само на очите или само на устните, добре ще е да съчетаете подчертаните си очи с безцветен или телесен цвят гланц за устни.

тенденции грима идеи лилави сенки очи

Ах, това лилаво! Толкова женствено и нежно, също като пролетта. И ако си мислите, че се съчетава трудно с дрехи на цветово равнище и не искате да експериментирате, веднага ще ви успокоим. Лилавото е цвят, който съдържа в себе си един топъл и един студен цвят (червено и синьо), за да се „роди“ лилавото. Това автоматично го прави лесен за комбиниране. Лилави сенки и пастелено син цвят блуза са добре дошли. Свежо нали?

тенденции грима идеи бежово

Опушеният грим в бежово и кафяво винаги е бил стилен и ще си остане такъв, а през пролетта лесно ще заблестите като истинско слънце със златисти нюанси. Не се колебайте за нощен грим да използвате наситено кафяви сенки, стига да ги прелеете добре от светло към тъмно. Приятни минутки пред огледалото от нас!

тенденции грима червено червило кейти пери

Розово нежно червило и подчертани очи като една от идеите за пролетен грим 

тенденции грима идеи розово червило

Идея за пролетен грим с червено червило и чисти очи 

тенденции грима идеи червило червено

Опушен грим в кафяво – тенденция в пролетния грим 

тенденции грима опушени очи кийра наитли

Тенденция в пролетния грим са розово-лилавите сенки и телесно червило 

тенденции грима лилави сенки очи скарлет йохансон