Грим

Най-добрите летни бюти трендове

летни бюти трендове

Остана още един месец да се насладим на летните безгрижни дни. И точно в последната седмица на юли решихме да обобщим, кои са открояващите се летни бюти трендове на 2015 и да ви снабдим с още вдъхновения за горещия сезон. И с какво друго да започнем списъка с прическите, ако не със старата добре позната конска опашка. Дълга, лъскава и стегната нагоре – така трябваше да я носите до сега, така трябва да я носите за август месец и точно по този начин я носят и звездите (за справка – Джоан Смолс, Даутцен Крус и Риана). През най-горещия месец на лятото е добре да не се самоизтезаваме със собствените си коси. За това – смело нагоре!

Актуални летни бюти трендове

летни бюти трендове 80те

Жените от 80’те

Здравите тела със загар са били най-значимият тренд през 1980 г. Силно изрязаните бански костюми и неоновите цветове на плажа също са предпочетени както през тази шарена ера, така и за 2015. Ако се чудите как да привличате погледите, разгърнете някое старо списание и ще намерите едни от най-горещите летни тенденции.

летни бюти трендове диско

Големи диско коси

Кога, ако не през лятото можем да носим подобни огромни и пухкави прически? Този тип коса веднага ни кара да се размечтаем за диско парти на ролери и къси цветни панталонки с висока талия. Да вземем пример от Криси Тайгън и да си настроим косите на купонджийска вълна с много цветове и ретро музика!

летни бюти трендове парти

Гимназиални коси

Емили Ратайковски и Кендъл Дженър са решили да върнат на мода гимназиалните прически от преди 15 години! Колкото и да осмиваме ужасните бюти трендове на 90-те години, има нещо много носталгично в полуприбраната коса и двете падащи кичура над очите.

летни бюти трендове кок

Балерина в града

Прибраната коса в кок е идеална за лятната ви романтична визия. Вариантите за кок са много, а един от тях е прическата, с която Джиджи Хадид се появи на партито по случай отбелязването на 100 години на  Maybelline New York.

летни бюти трендове морска сирена

Смели морски сирени

И каквото и да си говорим само Бионсе може да накара непокорните къдрици, бебешко розовите нокти и принт на плама да изглежда толкова добре. Въпреки това е лято, а морето ни зове, пък и що за почивка ще е това без луди селфита на плажа?

летни бюти трендове розово червило

Розови устни

Сладки, вкусни и много женствени. Розовите устни това лято определено заместват червения цвят. Какъвто и нюанс да изберете на розовото червило няма да сгрешите.

летни бюти трендове черно

Изразителен грим на очите

Лятото понякога може да бъде и тъмно и драматично, най-вече щом става дума за вечерен грим и големи котешки очи или опушен грим.