грим за сини очи в розово

Имаме няколко идеи за грим за сини очи и сме нетърпеливи да ви ги покажем, защото излъчват особен чар. Хората със сини очи винаги са внушавали ако не респект, то със сигурност мисли за похот. Направете погледа си още по-изразителен с подходящ цвят сенки и няма да останете незабелязани.

Идеи за грим за сини очи

 грим за сини очи в лилаво

Тези идеи за грим за сини очи са по-различни от начините на гримиране на останалите цветове очи, защото ако на кафяви или зелени очи отиват бежови сенки, то на сините със сигурност не е гаранция. Тези чаровни светли небесни очи засияват с лилави, жълти или черни сенки. Добавете зелен или черен молив за очертаване и никой няма да остане равнодушен пред погледа ви.

Как да направим подходящ грим за своите сини очи

грим за сини очи летен

Очната линия винаги е добре дошла, особено в грим за сини очи. Има невероятното свойство да подчертава окото и да изпъква още повече. Не се колебайте да я добавите, независимо от цвета сенки. Ако искате да постигнете нощен грим, използвайте черно и тъмно сиво като основен цвят. По-долу в снимките ще видите примерни комбинации. Не се притеснявайте ако сте начинаеща в гримирането, след няколко опита ще получите чудесни резултати, сигурни сме.

грим сини очи идеи летен

грим сини очи ежедневен идеи

грим сини очи очна линия идеи

грим сини очи опушен сиво

грим за сини очи идеи

грим за сини очи идеи сиво

 грим сини очи неутрален идеи

грим сини очи опушен

грим сини очи идеи