grim

Идеи за пролетен грим, който може да си направите сами.

За създаването на безупречната визия на модерната жена са необходими няколко неща – добре подбрани дрехи, красив маникюр, стилизирана прическа и идеален грим. За да се подбере и направи всичко това качествено понякога могат да се използват услугите на специалисти или да се подходи по-практично – да се вземат идеи от сайта на LAZARА. Тук ви запознаваме с актуалните тенденции за всеки сезон, така че сами да поддържате модерен и шик външен вид. Ето как може да си направите сами пролетен грим, като следвате съответните няколко стъпки.

Грим – свежи идеи за пролетта

grim

Ако си мислите, че поставянето на червило е достатъчно, за да се сдобиете с неустоима усмивка – грешите. Има множество трикове как да го направите по впечатляващ начин. Плътните, секси устни са винаги на мода, но може да заложите на по-смело червило през този сезон. Може да уголемите визуално устните с подобен на омбре ефект. Идеята тук е вътрешната част на устните да бъде в по-светъл нюанс от очертанията на контура.

Пролетен грим – стъпка по стъпка

grim

Насладете се на прекрасната пролет и се облечете с красива рокля, обуйте удобни обувки, гримирайте се и излезте навън. Подбрали сме селекция от разнообразни идеи за грим, които може да използвате и да си направите сами. Съобразете дрехите, повода и наличните сенки, а след това действайте.

Започваме с най-секси вариантът – опушен грим. Няма очи, които да не изглеждат възхитително с добре направен опушен грим. Макар той да се предпочита за вечер или официални поводи, може да използвате по-светли и цветни нюанси, за да го носите по възхитителен начин през тази пролет.

grim

Ето една свежа идея за грим за сини очи. Пастелните тонове ще бъдат актуални и през този сезон, така че може да съчетаете два бонбонени цвята и да хипнотизирате с добре гримираните си очи. Не забравяйте да оформите добре и веждите и да премахнете всички излишни косъмчета от тях.

grim

Ето и идея за пролетен грим за кафяви очи. С малко блестящи пигменти върху клепачите може да уловите светлината и да я привлечете към очите си. Разгледайте и останалите предложения за пролетен грим в галерията по-долу и се забавлявайте да ги изпробвате.

grim

 

grim

 

грим

 

грим

 

грим

 

грим

 

източник:fashiondivadesign.com