Тенденции

Мъжка мода пролет-лято 2015

majka moda lqto

След като отдавна отбелязахме женските тенденции, няма как да не посочим и кои са основните трендове за тези от вас, които се интересуват от мъжка мода.  Маями визията е основен стимул за мъжката мода тази пролет, а ние обичаме елегантни и привлекателна вибрации, които придава този стил. Маями мъжкарът се откроява със своето свободолюбие и безгрижния лукс, с други думи той се носи в своята изисканост с лекота. Тази пролет, ние бихме искали да облечем нашето момче във вечно модерните елементи като памучни панталони, закопчани до горе ризи, кожени сандали и сламени шапки. Макар и типично американски стил, можем да черпим голяма доза вдъхновение за лятото от вечно слънчевото Маями. Ние сме избрали пет пролетни визии, на които да заложите за топлия сезон.

Мъжка мода – визии за пролет-лято 2015

majka moda prolet lqto 2015

1. V образна яка и каки панталони 

Казваме ви „Welcome to Miami!“ с първата ни визия в списъка за мъжка мода пролет-лято 2015. Ето така изглежда един безгрижен джентълмен. Закопчаната до горе риза е достатъчно строга за вечерно шикозно излизане, а памучните каки панталони са детайлът, който придава по-небрежен дух към визията. Резултатът е old-school и изключително очарователен!

majka moda tendencii prolet lqto

2. Пастелни цветове и кожени сандали

Смятаме, че нашият човек трябва да бъде готов да вземе възможно най-много рискове, включително и стилови, както правим ние. А и признаваме си, няма как да не обърнем внимание на някого, който не се страхува да покаже по-меката си страна, както и увереното си аз в рок пастели. Тази комбинация на розово, минт и сметана е класическа, без да бъде колоритна. Ние ви препоръчваме да добавяте чифт кафяви кожени сандали и слънчеви очила, за да придадете по-мъжкарски вид на визията.

majka moda tendnencii 2015

3. Олекотен блейзър с бяла ленена риза и къси панталони 

Съчетаването на блейзър с къси панталони е в типично Маями стил. Няма начин да не сложим подобно облечен мъж в „Най-добре облечени“ списъка ни! Признайте си, и на вас ви допада тази комбинация. Тя изглежда еднакво елегантно и ежедневно.

 

prolet lqto majka moda 2015

4. Джогъри с раирана тениска

Джогърите са абсолютен „must-have“ в слъчевото Маями, донякъде само заради това ви го препоръчваме. Все пак, искаме да отбележим, че говорим за тези, които не са предназначени за фитнес. Комбинирайте небрежните панталони с раирана тениска и сламена шапка. Ако не вярвате, че моряшкото може да изглежда привлекателно … припомнете визиите на Джони Деп!

tendencii majka moda 2015

5. Дънкова риза и винтидж тениска

ДА – за дънковата риза. Да – за тишъртката с принт. Още по-сигурно ДА – за панталона с кафяв колан! При такова детайлно съчетание на дрехите, няма как да не ни накарате да припадаме, да се съвземаме и пак да припадаме по ултра-мъжкарската ви ваканционна визия. Бъдете смели и не се колебайте да изпробвате нови за вас стилове и комбинации.