Вечерен грим от Дженифър Лопез

вечерен грим бронзов сенки за очи

Впечатлени сме от красотата и чара на Джей Ло и ще ви покажем как тя прави своя вечерен грим. Често сме любопитни какви са тайните за красота на известните личности и отново разбулихме една от тях. Наясно сме, че звездите винаги изглеждат безупречно поради факта, че голям екип от стилисти се грижат за техния външен вид. Това не означава, че и вие не можете да изглеждате красиви като тях след като следвате няколко прости стъпки.

Вдъхновение от гримьорите на Дженифър Лопез

вечерен грим кафяво сиво

Дженифър Лопез със своята визия и вечерен грим продължава да вдъхновява милиони жени по целия свят. Дали гримът и помага да изглежда млада и красива, въпреки че е в 40-те години?

Малките тайни на Джей Ло за красива кожа

вечерен грим направи си сам

Лицето на Джени с нейния вечерен грим се откроява със златен блясък на кожата, гъсти мигли и червило в мек и топъл нюанс. Чрез съчетанието успява да създаде хармоничен и съблазнителен образ, който може лесно да се превърне от дневен в нощен. Едва ли ще повярвате, но ще ви кажем, че истинският тон на кожата и е естествено блед. По-тъмният цвят тя постига чрез подходящи козметични продукти и най-вече с бронзанти. Тя не се излага на слънце за дълго и знае как да предпазва кожата си. По този начин е успяла да запази младоликия си вид с годините. Ако решите да използвате бронзант, обърнете специално внимание на деколтето, ръцете и бедрата. И изводът е, че ако искате да изглеждате млада и свежа на нейната възраст, просто защитите кожата си от слънцето.

Вечерен грим в няколко стъпки:

вечерен грим стъпка по стъпка

1. Уеднаквете цвета на лицето си. Всяка кожа има известни несъвършенства. За това са измислени фон дьо тените. Преди да го нанесете обаче, приложете тънък слой основа за грим. Помага за по-дългото задържане на макиажа. След фон дьо тена следва коректорът и после бронзантът. За подчертаване на скулите изберете прасковен руж.

2. Тъй като фокусът е върху очите, веждите трябва да са в перфектно състояние. За запълване на празнотите (ако има такива) или скриване на несъвършените линии използвайте молив за очи.

3. Време е за матовите сенки, които се слагат под най-високата част на веждите (снимка 3). С цел да се даде по-голяма дълбочина и подчертаване на линията, използвайте неутрален матово кафяв цвят.

 4. Приложете топъл шоколадово-кафяво цвят сенки на вътрешните и външните ъгли на клепача си. С леко потупване сложете блестящо златист цвят в средата на клепача си.

5. С помощта на малка четка очертайте вътрешните и външните ъгли на очите си с черни сенки. Направете го деликатно, така че да се преливат цветовете (снимчица 5).

6. Нанесете малко от черните сенки на долния клепач в линията където започват корените на миглите. Спрете до средата, централната част на долния клепач оставете чиста. Използвайте кафяви сенки, за да слеете черния цвят и след това приложете същия златист блясък в средата. Целта е да получите огледален образ на горния клепач.

7. Ред е на спиралата. По желание може да си сложите и изкуствени мигли.

8. Нанесете тънка линия молив за устни по контура на устните си и довършете с бронзов или прасковен цвят червило.