leten grim idei 2015

Ако искате да впечатлите с актуален зашеметяващ летен грим за очи в лесни стъпки, ние сме на среща с уроците по гримиране. Знаете, че е важно всекидневно да се грижите за добрия си външен вид, нали, уважаеми дами? Ако искате да сте винаги актуална и различна, ви предлагаме подробни указания как да го постигнете през настъпващия топъл и прекрасен летен сезон.

Зашеметяващ летен грим за очи в лесни стъпкиleten grim ochi lesen snimki qrki cvetove

Предлагаме ви няколко идеи за грим, които ще ви вдъхновят и научат как да гримирате очите си в горещите дни. Лятото позволява носене на по-ярък грим, особено в съчетание с бронзов загар на кожата. Така че пъстрите, блестящи и наситени тонове изглеждат невероятно през този сезон. За ослепителна лятна визия използвайте смело ярко зелено, синьо или жълто. За почитателите на по-дискретния грим имаме също добра новина, защото неутралните цветове са модерни и през това лято. Нюансите на бронзово и светло-кафяво ще ви направят да изглеждате елегантна и перфектна. А за горещите вечерни партита, може да си позволите по-драматичен грим върху очите.

Елегантен опушен грим за очи

grim opushen ochi eleganten leten snimki

Направете си сами в къщи модерен и изразителен летен грим за очи, като следвате последователните стъпки. Техниките са споделени от професионални гримьори, така че няма как да сгрешите. В началото следете урока снимка след снимка и съвсем скоро ще се научите без ръководство как сами да създавате шедьовър от сенки върху лицето си. В зависимост от повода, облеклото и настроението си, изберете подходящия макиаж. Набавете си нужните цветове и апликатори и започвайте. Придайте изразителен завършек с няколко слоя черна спирала за очи. Експериментирайте смело и не забравяйте да се забавлявате – лято е!

Блестящ мек грим за очи

grim ochi leten mek blestqsht snimki

Ярко-зелен летен грим за очи

ochi grim leten snimki zeleno

Летен грим за очи с цветовете на дъгата

leten grim snimki ochi qrki cvetove

Летен грим за очи неутрален градиент

ochi grim leten neutralen

Мек бронзов грим за очите през лятото

grim ochi leten stapki snimki mek bronzov

Летен грим за котешки очи

grim koteshki ochi leten snimki