Грим

Тенденция устни в телесен цвят – как да я следвате като звезда

устни

Да разгледаме отблизо тенденцията устни в телесен цвят и как да я следвате като холивудска звезда.

Естествената красота е винаги на мода, но в последно време много от дамите осъзнаха, че с такъв макиаж е много по-лесно да впечатлят мъжете. Това е причината да виждаме все по-рядко наситен и драматичен грим върху изрисуваните лица на много известни личности от женски пол, които са еталон за подражание. Смеем а твърдим, че този пример е добър, но нека да видим различните начини, по които световно известните звезди успяват да внесат разнообразие, докато запазват лицето си във възможно най-естествен вид.

Тенденция устни в телесен цвят – как да я следвате като звезда

устни

Дъщерята на Джони Деп и Ванеса ПарадиЛили Роуз Деп, за която ще чувате все по-често заради нарастващите й ангажименти във филми и рекламни кампании, винаги изглежда зашеметяващо, а визията й с това червило с телесен цвят и коралов завършек е най-добрата от всичките й решения до сега.

устни

Приятелката на Леонардо Ди КаприоНина Агдал е новата звезда в модния бранш. Моделката жъне успех след успех – след като покори сърцето на актьора, тя подписа солиден договор с модна агенция, а като гледаме бляскавата й кожа и кремавите й устни в телесен цвят, предполагаме че скоро ще я видим в много козметични рекламни кампании заради натуралната й красота.

устни

Емили Ратайковски, която не спира да шокира социалните медии с голите си снимки, знае как да носи червило в телесен цвят – матово, с розови отблясъци и абсолютно зашеметяващо.

устни

Устните в телесен цвят и контурирането са запазената марка на грима на Ким Кардашиян и голяма част от жените в многочленното й семейство.

устни

Устните на Черил Коул са с червило в телесен цвят със златни отблясъци за  L’Oreal gold party в Париж.

устни

Шанел Иман е избрала комбинация  грим от телесен гланц за устни и опушен грим върху очите.

устни

устни

устни

устни

устни

устни

устни

устни

устни

устни

устни

устни

устни

устни

устни

устни

устни

устни

устни

устни

устни

устни

 

източник:glamourmagazine.co.uk