Грим

Звездите, които се появиха без грим на червения килим

звездите

Ето кои са звездите, които смело се появиха без грим на червения килим и изглеждаха не по-малко ослепително.

Напоследък е на лице една нова тенденция сред звездите и популярните дами не се суетят да се появят на червения килим с малко или без никакъв грим. Това е едно наистина предизвикателно преживяване за всяка една звезда, тъй като всички ние сме свикнали да виждаме нашите любими известни личности винаги с перфектен грим, особено на официални събития. Трябва да са наистина смели, за да тръгнат срещу стереотипите на обществото и да застанат пред обективите на фотоапаратите така, както природата ги е създала – разчитайки единствено на естествената си красота.

Истината е, че освен клюки за звездите, трябва да следим и обществения пример, който те искат да дадат. Звездите обърнаха гръб на гримове и суета, за да дадат пример на милионите си почитатели за това, че трябва да се уважава и цени натуралната женска хубост. Всяка една от дамите аргументира решението си и стои зад него, което успява да събуди удивление и респект от страна на феновете.

Ако искате да бъдете като звездите, изглеждайте възможно най-естествено! Това е ключът към красотата, която мъжете ще оценят.

Звездите, които се появиха без грим на червения килим

звездите

Алиша Кийс е член и активист на движението „без грим“ и често се появява по време на важни събития и на кориците на женски списания, изглеждайки натурално и без грим. „Моля се на Бог това да е революция, защото не искам да се прикривам  повече“ каза тя.

звездите

Актрисата Дженифър Гарнър подкрепи Алиша Кийс и се появи неочаквано негримирана и облечена в спортни дънки и палто на филмовия фестивал.

звездите

Аманда Сийфрид признава, че не харесва яркият грим и в ежедневието си не носи изобщо никакъв макиаж. Всъщност, тя се появи така и върху червения килим.

звездите

Супермоделът Жизел Бюндхен обикновено предпочита да носи лек и едва забележим грим, с който изглежда напълно естествено. В краен случай акцентира на очите си.

звездите

Дженифър Лорънс се появи почти без никакъв макиаж на премиерата на „Великият Гетсби“ (The Great Gatsby). Това породи много дискусии, обаче никой не можеше да отрече, че актрисата изглеждаше доста зашеметяващо и естествено.

звездите

Хайди Клум не обича да губи време за гримиране. „Склонна съм да не нося гримове през почивните ми дни. Не съм сложна. Нямам много кремове за лице или нещо подобно. Аз съм семпла“, казва Хайди.

звездите

Кейт Уинслет заяви: „Искам да прегърна истинската мен и бих искала и вие да прегърнете тази, която сте, точно такава, каквато сте и да обичате себе си точно такава, каквато сте.“

звездите

Актрисата Наоми Уотс също няма нищо против да се появява без грим  на официални събития и позира с усмивка на фотографите.

 

звездите

Рядко може да се види актрисата Тилда Суинтън с наситен или ярък грим. Тя е убедена, че един тежък вечерен грим може да те превърне да изглеждаш като някой друг, а не като себе си.

източник:brightside.me