балеаж

Ако си мислите, че техниката балеаж отмина,  вижте тези 20 идеи за зимни прически от звездите. И помислете отново. Знаехме и преди, че модерните кичури тип балеаж, както и прилагането на балеаж техника за боядисване на цялата коса, които правят косата да изглежда по-разкошна, са любими на звездите. Оказва се, че това е чудесен начин да получите естествено изглеждащи акценти в косите и едновременно с това е и идеалното решение как да се преборите с меланхолията, която носи студеното време. Ето защо през зимата може да изглеждате така, сякаш току-що се връщате от слънчева ваканция и е време да си запазите час при фризьора, където с коктейл в ръка да се почувствате на правилното място.

Балеаж – 20 идеи за зимни прически от звездите

балеаж

Както винаги, любимите ни звезди ще ни покажат какви са актуалните тенденции при модерните дамски прически. Те имат решение за всяка дължина и всеки цвят на косата, което ще улесни дамите с руса, червена, кафява и черна коса. Оливия Уайлд е принцесата на техниката балеаж и тук се виждат нейните акценти с цвят на кестен, които започват от средата на кичурите и продължават до краищата на косата й, като добавят измерение на стилната й прическа за средно къса коса.

балеаж

Балеаж повдигнатата прическа за къса коса на Януари Джоунс прави дори стигащата до брадичката прическа каре да изглежда 100 пъти по бляскава.

балеаж

Джесика Бийл показва перфектния начин да рамкирате лицето си при наличие на прическа за средно дълга коса: руси акценти, внимателно боядисани в извивките на кичурите, намиращи се най-близо до лицето.

балеаж

Дженифър Лорънс показва как да се използват нюанси на русо, които да се смесват в една небрежно надърпана, наслоена прическа боб. Не е ли това най-добрата й прическа до сега?

балеаж

Джоан Смолс е истинско вдъхновение за брюнетките, които търсят начини да освежат своята прическа за дълга коса. Изсветлените пластове в косата й отварят лицето на моделката и добавят измерение към визията й.

балеаж

Риана е ослепителна с балеаж с цвят на мед по цялата дължина на кичурите от корена до върха, които изглеждат естествено и не прекалено тежки.

балеаж

балеаж

балеаж

балеаж
балеаж

балеаж

балеаж

балеаж

балеаж

балеаж

балеаж

балеаж

балеаж

балеаж

източник:marieclaire.com