Всичко за косата

Балеаж – 20 идеи за зимни прически от звездите

baleaj

baleaj

Ако си мислите, че техниката балеаж отмина,  вижте тези 20 идеи за зимни прически от звездите. И помислете отново. Знаехме и преди, че модерните кичури тип балеаж, както и прилагането на балеаж техника за боядисване на цялата коса, които правят косата да изглежда по-разкошна, са любими на звездите. Оказва се, че това е чудесен начин да получите естествено изглеждащи акценти в косите и едновременно с това е и идеалното решение как да се преборите с меланхолията, която носи студеното време. Ето защо през зимата може да изглеждате така, сякаш току-що се връщате от слънчева ваканция и е време да си запазите час при фризьора, където с коктейл в ръка да се почувствате на правилното място.

Балеаж – 20 идеи за зимни прически от звездите

baleaj

Както винаги, любимите ни звезди ще ни покажат какви са актуалните тенденции при модерните дамски прически. Те имат решение за всяка дължина и всеки цвят на косата, което ще улесни дамите с руса, червена, кафява и черна коса. Оливия Уайлд е принцесата на техниката балеаж и тук се виждат нейните акценти с цвят на кестен, които започват от средата на кичурите и продължават до краищата на косата й, като добавят измерение на стилната й прическа за средно къса коса.

baleaj

Балеаж повдигнатата прическа за къса коса на Януари Джоунс прави дори стигащата до брадичката прическа каре да изглежда 100 пъти по бляскава.

baleaj

Джесика Бийл показва перфектния начин да рамкирате лицето си при наличие на прическа за средно дълга коса: руси акценти, внимателно боядисани в извивките на кичурите, намиращи се най-близо до лицето.

baleaj

Дженифър Лорънс показва как да се използват нюанси на русо, които да се смесват в една небрежно надърпана, наслоена прическа боб. Не е ли това най-добрата й прическа до сега?

baleaj

Джоан Смолс е истинско вдъхновение за брюнетките, които търсят начини да освежат своята прическа за дълга коса. Изсветлените пластове в косата й отварят лицето на моделката и добавят измерение към визията й.

baleaj

Риана е ослепителна с балеаж с цвят на мед по цялата дължина на кичурите от корена до върха, които изглеждат естествено и не прекалено тежки.

baleaj

baleaj

baleaj

baleaj
baleaj

baleaj

baleaj

baleaj

baleaj

baleaj

baleaj

baleaj

baleaj

baleaj

 

източник:marieclaire.com