модерни прически за средно дълга коса

Тези модерни прически за средно дълга коса са вдъхновени от звездните визии на едни от най-популярните дами. Тази дължина е перфектната – тя позволява да се правят привлекателна прибрани и повдигнати варианти, но без да се налага да се полагат много усилия, като при супер дългата коса. Освен това, дава възможности за създаване на разнообразни стилове. Стилистката на известните красавици Ерин Андерсън от Бруклин дава някои съвети на дамите, които имат такава дължина на прическата и искат да я оформят като истинска звезда.

Модерни прически за средно дълга коса

модерни прически за средно дълга коса

Кендъл Дженър беше с тази прическа на Червения килим, но вие може да я правите рано сутрин, защото макар да изглежда специална, изисква минимални усилия. За да постигнете визията на актуалната моделка, разделете косата си на два сектора отзад – горен и долен. Горния хванете хлабаво на рошав кок, като пуснете по един падащ кичур пред лицето от всяка страна.

модерни прически за средно дълга коса

Обемните къдрици на Рийз Уидърспун са меки и подканящи ръцете да ги докоснат. Освен това, се постигат много лесно. За да копирате разкошната визия на актрисата, нанесете сух шампоан. Разделете косата на една страна и с помощта на широка маша, направете къдрици около кичурите, които падат пред лицето. След това леко и внимателно ги разрешете, за да изглеждат меки и обемни.

Шик модерни прически за средно дълга коса като на звездите

модерни прически за средно дълга коса

Небрежният шик на Кери Уошингтън сякаш говори: „Не се постарах много да направя тази прическа“. И вероятно е така, защото този привлекателна вид се постига много лесно. Просто напръскайте косата си със спрей с морска сол, а след това издухайте отделните кичури, като ги мачкате с ръце.

модерни прически за средно дълга коса

Правата коса на Кейт Босуърт изглежда много шик. Прическата се постига по-лесно, отколкото предполагате. Изправете косата, като оставите краищата леко подвити навътре.

модерни прически за средно дълга коса

Стела Максуел знае как да докара визия на току-що станала от леглото. И както се предполага, стила може да се получи най-добре на рошава и немита поне от два дни коса. Увийте големи сектори коса около голяма маша. След това намажете дланите си със стилизиращ крем и ги прокарайте от средата към краищата, като целите да разрошите леко къдриците.

прически за средно дълга коса

Ретро визията на Зендая с меки къдрици на една страна са един от горещите трендове за среща на вън с привлекателен кавалер.