мъжки прически за лято 2016

Топ 5 мъжки прически за лято 2016, които са лесни за оформяне и пресъздаване.

Модната индустрия се променя през всеки сезон и както дрехите, така и дамските и мъжките прически спадат към тенденциите за лято, пролет, есен и зима.  Актуалните летни прически за мъже са подходящи за почти всеки тип коса с различна дължина, освен това се поддържат лесно, след като се оформят веднъж. Те са като модерни варианти на по-старите визии. Разгледайте ги и изберете този стил, който подхожда най-много на вашата индивидуалност.

Мъжки прически за лято 2016

мъжки прически за лято 2016

Мъжки прически „Пампадур“ за лято 2016

Този стил е сравнително популярен, но е интересно да се видят новите му предложения за мъжки прически за лято 2016 с някои извивки или текстура към него. Един алтернативен начин за носене на стила „Помпадур“ в момента е с текстуриран дълъг перчем с обем, хлабав къдрици и къдрава коса. За да се постигне този вид, имате нужда от лак за коса, който да задържи тази мъжка прическа във вида, в който искате да стои. Подвийте дългия бретон на една страна и пригладете останалата коса назад.

Летни мъжки прически 2016

мъжки прически за лято 2016

Мъжки прически за лято 2016 – текстурирани къдрици

През топлия сезон може да оставите естествените си къдрици или вълни в косите небрежно разрошени, но все пак фиксирани със стилизиращ продукт. Чупливите коси може да намачкате с пяна, а къдравите – с подходящ продукт за коса, която ще дефинира отделните кичури и  ще ги държи под контрол. Това е една от онези лесни прически, които отнемат само броени минути.

мъжки прически за лято 2016

Мъжки прически на една страна за лято 2016

Това е една от класическите прически за мъже, която остава неподвластна на времето. Може да следвате тенденциите за модерни мъжки прически за лятото с нея, макар да е популярна още от началото на годината, но през топлите месеци придобива още по-голям интерес. Тя се постига лесно, като измиете и изсушите косата си, а след това използвате гел и гребен, за да я фиксирате, след като я разделите на страничен път. Ако имате къдрава коса, преди това ще трябва да я изправите с преса за коса.

мъжки прически за лято 2016

Мъжки прически с бретон за лятото на 2016

Тези къси прически за мъже излъчват младежки стил и могат да добавят голямо измерение на проста подстрижка. През този сезон е добре да се запази прав или текстуриран бретон. За целта първо измийте, а след това изсушете и изправете косата си, защото тази прическа за мъже стои най-добре на права коса. Освен това е подходяща както за прически с дълга коса, така и за тези с къса коса. Използвайте пяна, силен сешоар и кръгла четка, за да направите обем в предната част.

мъжки прически за лято 2016

Гладки мъжки прически за лято 2016

Тези пригладени и лъскави прически за мъже са вдъхновени от времето на 1950-та година. Оформя се най-добре на чиста и изсушена със сешоар коса, а след това за добавяне на блясък се използва гел или мус. Малко количество от продукта се затопля между дланите, след което те се прокарват през косата. За финал се използва гребен, който да подреди и оформи прическата по желания начин.

източник:menswearstyle.co.uk