cvqt na kosata

Ето кои ще бъдат актуалните тенденции цвят на косата за лято 2016.

Наближаващото лято ще ни предостави нови възможности за освежаване на визията. Горещите тенденции в модерните прически за лятото ще дадат възможност на дамите с руса, червена и тъмна коса да посрещнат сезона на отпуските и забавленията с повече настроение. Промяната в отенъка на настоящия цвят е един от най-лесните начини за привличане на интерес към външния вид, на който малко или много се радва всяка жена.

Тенденции цвят на косата за лято 2016

cvqt na kosata

КАЛАЕНО РУСО.

Платиненият цвят на косата, който леко преминава към сребрист за повече рок енд рол вайб обикновено подхожда най-добре на маслинов тен на кожата. Вариантът на Дженифър Лорънс, която е добавила няколко затоплящи визията златни кичура около лицето си ще допадне на всички блондинки през това лято.

cvqt na kosata

ГАРВАНОВО ЧЕРНО.

Ако искате да се доближите напълно до нормите, боядисайте се с матова гарвановочерна боя за коса. Това е изключително решение за брюнетките през лятото, което ще придаде лъскавина и убийствен вид на визията им, когато се съчетае с целунат от слънцето загар на лицето. Освен това, ако косата ви е естествено тъмна като на Риана, това няма да изисква много поддръжка.

cvqt na kosata

ЧЕРВЕНО КАТО ЗАЛЕЗА.

Стилистът на звездите Ники Лий  създаде този цвят на косата за лятото. С този червеникаво-кафяв “Desert Rose” отенък Ема Робъртс напомня на леля си Джулия Робъртс. Освен за дамите с огнена грива, това е възможност за брюнетките да изсветлят косата си, без да я правят контрастно руса.

cvqt na kosata

КРЕМАВО РУСО.

Да, златистите нюанси са примамливи през топлите месеци, но има нещо поразително около недооценените кремави, млечно бели руси коси като на Скарлет Йохансон. Плюс това изглежда ласкателно за всеки  цвят на кожата, независимо как се променя от слънчевите лъчи.

cvqt na kosata

КЕСТЕНЯВ БАЛЕАЖ.

Ако имате тъмни, падащи каскадно кичури и търсите начин да добавите измерение в косата си, опитайте варианта на Селена Гомес. Светлите кичури започват от средата на кестенявата й коса и й придават лятна, целуната от слънцето визия.

cvqt na kosata

ТЕЛЕСНО РУСО.

Натуралните нюанси на косата се превръщат в нещо модерно, а този телесно рус като на Аманда Сийфрид подхожда на всеки тен на кожата, защото е предназначен да имитира естествения й цвят.

cvqt na kosata

НОВОТО ОМБРЕ.

Колористът на знаменитостите Сезар Рамирес създаде “реконструкция” на традиционното омбре чрез боядисване на тон върху тон акценти, а след това с добавяне  на някои по-смели парчета, за да рамкират лицето. Ким Кардашиян се наслаждава на новия подход, който ще става все по-популярен през 2016-та.

източник:marieclaire.com