Всичко за косата

Детски прически за момчета – 33 идеи

detski pricheski za momcheta

detski pricheski za momcheta

Детски прически за момчета има повече, отколкото предполагате, макар, че няма как да се съревновават по брой с прическите за момичета, които са разнообразни и по-креативно оформени заради дължината на косата и възможностите за добавяне на аксесоари и плитки.

Една добре оформена детска прическа за момче може да превърне всеки хлапак в симпатичен малък господин. В зависимост от текстурата на косата и нейната плътност, могат да се направят подходящите детски прически, които да са лесни за поддържане и стилизиране.

Изхождайки от факта, че за разлика от малко по-сложните мъжки прически, които се правят върху твърда коса и могат да понесат ежедневно оформяне и нанасяне на стилизиращи продукти, тези прически за деца са съобразени с мекотата на косата и небрежността на малчуганите. Това в никакъв случай не означава, че няма подходяща детска прическа за всяка форма на лицето или за всяка възраст на подрастващите момчета. 

Разгледайте предложенията ни за детски прически за момче в галерията със снимки по-долу, за да се убедите в очарованието, което всяка една прическа може да внесе във визията на малките симпатяги, независимо дали са на възраст от 4, 6, 10 или 12 години.

Детски прически за момчета

detska pricheska za momche

Подобна прическа с бретон, който е с дължината на цялата коса върху горната част на главата, може да изглежда много различно в зависимост от начина, по който е стилизирана. Ако се приглади назад, тази момчешка прическа ще изглежда много елегантно, а ако се разроши и оформи с вакса ще придаде на лицето симпатичен бунтарски вид. Важно е от двете страни около ушите да е скъсена, за да може вниманието да се насочи към по-обемната част на темето.

detski pricheski za momcheta

Тази къса прическа за дете е подходяща за хлапетата, които имат твърда или много чуплива коса, която постоянно стърчи в различни посоки. Има високо изрязан бретон, който е фиксиран на една страна, заедно с дълбоко разделения път и определено изглежда много сладурско.

pricheski za momcheta

Има някои лесни прически, които изискват само сресване с гребен. Тази, например, е подходяща за момчета с права и мека коса. Изглежда много очарователно с по-голямата си дължина на тила и дълбокия път на една страна с бретон, който е отметнат в същата посока. 

pricheski za momcheta

Не всяка прическа за къса коса трябва да изглежда по един и същи начин. Текстурираните момчешки прически са много предпочитани от хлапетата, които навлизат в пубертетната възраст и искат да изглеждат готино, за да впечатляват момичетата с външния си вид и личния си стил.

detska pricheska za momche

Това е от онези прически за къса коса, която изглежда добре както на малките момчета, така и на по-големите. Тя определено изисква използването на продукт за коса, но въздействието й си струва усилията, които не е задължително да бъдат полагани преди всяко излизане.

pricheska za momche

Подобни прически за средна коса се предпочитат от момчетата, които по някакъв начин се притесняват от формата или размера на ушите си и търсят начин да ги прикрият.

detski pricheski za momcheta za kusa kosa

Късите прически за момчета, които са направени с филиране и оставяне на едва забележими пластове, могат да стоят чудесно на хлапетата с непокорна и твърда коса.

qki pricheski za momcheta

Предимствата на момчешките прически с бретон са различните начини, по които могат да се оформят. Достатъчно е да се избере посока на бретона – на една страна, на долу или на горе, за да се получи нова визия. 

gotini pricheski za momcheta

Когато търсите модерни прически за деца, непременно обмислете тази опция. Тя изглежда едновременно спретнато и шик, като структурира лицето и го издължава оптически. Може да изисква повече поддръжка, тъй като е важно да се запази контраста в дължините.

qki detski pricheski za momcheta

Някои детски прически за момчета изглеждат така, като че ли не изискват никакви усилия, макар че постигането на естествен вид понякога отнема повече време, отколкото се предполага. Именно по тази причина съобразяването с текстурата и плътността е важно за избора на прически за къдрава коса или за права коса.

detski pricheski za momcheta s kudrava kosa

Детските прически с къдрици са предизвикателство, защото често имат повече обем, отколкото е желателно, а освен това някои от къдриците понякога поемат в различни посоки или стърчат отделно от цялата коса. Подстригването на слоеве може да помогне да се укроти формата на прическата.

gotina pricheska za momche

Лесните ежедневни прически могат да бъдат много практични за малките господа. Когато косата е фина и тънка, тя може да бъде фиксирана с дълбок път на една страна, за да не стои плоско на темето.

gotini pricheski za momche

Дълбокият страничен път, започващ от едното ухо с насочена към другото ухо коса, може да изглежда много дръзко върху главата на подрастващите момчета. С подобна прическа определено ще се чувстват по-готини от останалите си приятели и съученици.

pricheski za deca momcheta

Детските модни прически могат да превърнат всеки малък срамежливко в очарователен сладур. 

Още идеи за прически за момчета

pricheski za momche

moderni pricheski za momcheta

pricheski za momche

detska pricheska za momcheta

detska pricheska za momche

ideq za pricheska za momche

idei za detski pricheski za momcheta

pricheski za deca momcheta

detski pricheski za momche

qki detski pricheski za momche

gotini detski pricheski za momcheta

qki pricheski za momcheta

detski pricheski za momcheta

detska pricheska za momcheta

detski pricheski za momcheta idei

detski pricheski za momcheta

detski pricheski za momcheta

detska pricheska za momche

Снимки: Pinterest