Всичко за косата

Идеи за мъжки прически от Дейвид Бекъм

idei za mujki pricheski ot david beckham

Дейвид Бекъм може да бъде футболна легенда, но погледнато от друг ъгъл, той несъмнено е и модна икона. Да, няма никакво съмнение, че Бекъм се превърна в един от най-модерните мъже в света. Независимо дали се появява в модна кампания на известен бранд или просто е бил забелязан да се разхожда по улицата, британецът винаги изглежда безупречно. И не само дрехите му са добре съчетани, но и косата му винаги е стилизирана и оформена. Стилните прически на Бекъм са често вдъхновение за много други мъже. През годините той е променял визията си, а ние тук сме подбрали едни от най-добрите мъжки прически на Дейвид Бекъм за всички времена.

На първо място сме посочили прическа помпадур, на която той залага в последните години. Този вид прическа подчертава изключително добре неговия стил, благодарение на съчетанието между модерна привлекателност и класическа изтънченост. Друга широко разпространена и автентична за мъжка прическа на Бекъм е  бръсната надолу коса, която плавно се сливат с по-голяма дължина нагоре. Къса брада е идеалният съпровод на този стил мъжка подстрижка за балансиране на модерна визия.

Дейвид Бекъм винаги залага на стилни и добре стилизирани мъжки прически, с които няма как да изглежда скучно и еднообразно. Дали ще бъде по-къса отстрани и по-дълга отгоре, изцяло къса или дълга и загладена назад… всяка от тях през годините е била вдъхновение на мъжката част относно избора на мъжка прическа. Разгледайте идеите, които сме подбрали като най-добрите прически на Дейвид Бекъм.

Идеи за мъжки прически от Дейвид Бекъм

mujki pricheski ot david beckham

mujka pricheska david beckham

mujka pricheska david beckham

mujki pricheski

pricheski za muje

mujki pricheski david beckham

pricheska za muj david beckam

kusa mujka pricheska

kusa majka pricheska

kusi mujki pricheski

mujki podstrijki deivid bekam idei

mujki pricheski idei david beckham

kusi mujki pricheski david beckham