Всичко за косата

Лесни прически за понеделник сутрин

lesna pricheska fibi kichuri

Във времето на еманципираната жена, все по-забързано започваме да живеем и понякога имаме съвсем малко време да си направим прическа, преди да излезем, затова трябва да е лесна. Тук ще ви покажем 7 прически за понеделник сутрин, когато привличането от възглавницата е най-силно.

Да „живее“ кокът в понеделник сутрин

lesna pricheska na kok otzad

Знаем, че ви е омръзнало всяка сутрин да се къдрите или да изправяте косата си в различни посоки. Е, дойде времето, в което са измислени лесни прически, които да си позволите в поне един ден от седмицата. Когато спестите време от направата на прическа ще имате малко повече за сутрешното си кафе или за проследяване на пресата, макар и с бърз поглед. Прическата на горната снимка е малко по-обновена версия на стандартното разделяне на две половини на косата и завързване отзад. Този път вместо да я захванете с ластик или щипка, пробвайте кок. По-шик е със сигурност.

lesna pricheska s roshav kok i kichuri

Ето я и другата версия на понеделнишкия кок. Не се изискват специални коафьорски умения. Захванете цялата коса все едно да я вържете на опашка, но я приберете в нисък кок. След това отпуснете няколко висящи кичура коса и сте готова за излизане с една семпла визия.

Плитките са винаги на мода, нали не сте забравили?

lesna pricheska plitka v plitka

Още една идея за лесна прическа, но с плитки. Започнете да я плетете с предната част на косата си. После започнете друга плитка отзад и ги смесете.

lesna pricheska polovin plitka opashka

Понеделнишка лесна прическа с половин плитка. Имате нужда от два ластика и 5 минути време. Направете си любимата ниска опашка. После 10 см плитка и отново ластик за завършек.

lesna pricheska zavarzani plitki

Тук в действие влиза визията на гръцка богиня. Става с две плитки, започващи в двете посоки на лицето ви. Завъртете ги назад и ги хванете с ластик.

lesna pricheska opashka s obem

Разбира се стандартната опашка също няма да излезе от мода, не само плитките. За да я направите по-интересна и придайте малко обем като на снимката и кажете „Здравей понеделник“.