Всичко за косата

Маска за два пъти по-бърз растеж на косата

maska za burz rastej na kosata

maska za burz rastej na kosata

Тази домашна маска за два пъти по-бърз растеж на косата е най-добрата от всички. Безспорно почти всяка жена има някакви проблеми с косата си като косопад, пърхут, липса на обем, сухост и т,н,  Вероятно и на вас ви се е случвало да се оплаквате от някои от тях, а резултата понякога е бил с лош резултат. Понякога това води след себе си и други неприятности, които трябва да се третират със скъпи продукти. Неправилното почистване, бактериални инфекции и липса на хранителни вещества водят до прекомерно падане на косата и допълнителни проблеми. Скоростта, с която тя расте зависи от много фактори като гени, различни външни и вътрешни фактори.

Маска за два пъти по-бърз растеж на косата

Ако и вие имате подобни проблеми, определено имате нужда от домашна маска за бърз растеж на косата, подхранване и блестящ вид. Предлагаме ви да опитате метода с червен лук, който е наистина много ефективен. И ако възникнат някакви колебания, веднага казваме, че той е много популярен и използван в Холивуд. Така че, щом звездите нямат предразсъдъци към него, защо ние да имаме?

Множество проучвания са установили, че именно червения лук предотвратява косопада в 87% от случаите. Той е полезна съставка, която играе жизненоважна  роля в засилване на растежа на косата. Съдържащата се в него сяра има магически ефект върху растителността на главата. Освен това, в лука могат да бъдат открити и някои витамини и минерали като калий, магнезий, германий, витамин В6 и витамин С, които са изключително хранителни за скалпа и косата. Ето защо, нанасянето на маска с лук върху цялата глава определено е правилното решение, ако искате да се радвате на бързо растяща и красива коса.

За приготвяне на рецептата за домашна маска за по-бърз растеж ще ви трябват 2-4 глави червен лук, според дължината на косата ви. Изцедете сока им с блендер или сокоизстисквачка. Прибавете 1 с.л. мед към него и разбъркайте добре. Масажирайте деликатно скалпа с получената смес за няколко минути, а след това оставете 15-30 минути да попие. Миризмата не е приятна, но си струва усилията да я преодолеете. Ако не бързате и имате възможност да излезете на топло и проветриво място може да я оставите дори за един час за максимален ефект. След това измийте косата си както обикновено. Добре е да нанасяте маската за коса за по-бърз растеж 2-3 пъти месечно, за да видите невероятният резултат.