Най-добрите идеи за кестенява коса с кичури

кестенява коса с кичури

кестенява коса с кичури

Най-добрите идеи за кестенява коса с кичури като акценти в прическата. Акцентите под формата на по-светли кичури ще дадат на кафявата коса малко повече жизненост и стил. Когато са направени по най-правилния начин, те имат способността да трансформират външния вид на косата по най-ласкателните начини. Чрез добавяне на светлина и измерение, тези цветни нишки могат да създадат един по-сияен вид.

Независимо дали са фини, едва доловими и разредени или много изявени и по-смели, всички жени обичат начина, по който те подобряват и допълват основния цвят на косата. Разбира се, някои комбинации естествено изглеждат по-добре от други, така че е важно да се изберат правилните акценти за всяка дама. Ето кои са най-добрите решения според дължината, нюанса и текстурата на косата.

Най-добрите идеи за кестенява коса с кичури

кестенява коса с кичури

Когато става въпрос за изсветляване и освежаване на кестенява коса, златните нюанси са идеалният вариант. Важно е акцентите да бъдат разпределени равномерно и смесени добре с останалата част на косата, за да се предотврати раиран вид. По този начин всички прически – с къдрици или с изправена коса – ще изглеждат блестящо и естествено. Изсветлените кичури с един-два тона по-светли от основата изглеждат най-естествено и убедително.

кестенява коса с кичури

Хладно русите акценти добавят невероятна шикозност на светло кестенявата коса. Чрез добавяне на  руси и карамелени кичури на богато кафявата основа създават измерим и ласкателен цвят на косата.

кестенява коса с кичури

Косата с шоколадов отенък може да изглежда още по-чувствено и наситено чрез добавянето на акценти с цвят на кестен. По този начин тя ще има естествен вид и пленителен блясък.

кестенява коса с кичури

С множество от тъмно руси кичури, направени на кестенявата коса, може да се създаде една визия на изтънчена блондинка, която няма да изисква много поддръжка и ще изглежда достатъчно естествено. Русите акценти в средно кестенявата коса правят един разкошен летен вид.

кестенява коса с кичури

Добавянето на средно кафяви акценти в тъмно кестенявата коса ще създаде по естествен и сияен вид. Дълбоко кафяво кестенява коса и карамелени акценти са изключителна цветова комбинация. Съчетанието на топло кафява на цвят коса с кичури в цвят карамел ще спомогне за постигане на красив и женствен външен вид.

кестенява коса с кичури

Прибавянето на акценти в тъмно медено ще накара кестенявата коса да улавя естествената светлина и да изглежда лъскава и сияйна. Кичурите в цвят на карамел  са идеални както за леко изсветляване на кафявата коса, така и за добавяне на измерение.

кестенява коса с кичури

Светлите акценти добавят измерение в кафявата коса. Средно кестенявата коса се сработва добре с всеки нюанс на русото, но изглежда изключително добре с топли пясъчни кичури. Ледено русите акценти от друга страна са идеални за дамите с бледа кожа, които имат кафява коса.

кестенява коса с кичури

Брюнетките с тъмна основа и кафяви акценти никога няма да излязат и от мода и винаги ще изглеждат изумително. Светлите шоколадови кичури върху тъмно шоколадовата база създават един фин и изтънчен стил, който предизвиква много комплименти.

кестенява коса с кичури

Дамите с тъмно кафява коса и топъл тен на кожата на лицето са чудесните кандидатки за едни акценти в цвят на твърд карамел. Шоколад и карамел са точно толкова добра комбинация за косата, колкото за всеки добър десерт.

кестенява коса с кичури

Жените, които искат да изсветлят повече тъмно кафявата си коса могат да опитат да направят тъмно руси акценти върху цялата й дължина. Тънките руси кичури в основа от тъмен шоколад  могат да изглеждат зашеметяващо, особено на прически за дълга коса, стилизирани на меки плажни вълни.

кестенява коса с кичури

На косата с цвят на шоколад и червеникави краища може да се добави балансираност чрез добавяне на някои по-леки акценти по цялата дължина.

кестенява коса с кичури

Кафявите акценти върху кестенявата коса с различен нюанс винаги са печеливша комбинация. Понякога най-стилните кичури могат да бъдат в цвят, който е с един-два тона по-светъл от този на основата.

кестенява коса с кичури

Тъмно кестенявата коса с руси кичури създава един красив и контрастен външен вид, подходящ за младите момичета, които предпочитат по-дръзката визия.

кестенява коса с кичури

Цветът на тъмната коса може да се затопли с няколко приятни кестеняви отблясъци. Това е чудесен начин косата да изглежда малко по-светла, без да се създава прекалено голям контраст.

кестенява коса с кичури

Не е нужно дамите, които обичат да експериментират с модните тенденции, да се ограничават само до един цвят акценти, когато могат да опитат два.

кестенява коса с кичури

Дамите с пепелно кестенява коса могат значително да се възползват от добавеното измерение на акцентите. Те могат да изберат както руси, така и меки карамелени кичури за прекрасен външен вид.

източник:thetrendspotter.net