Всичко за косата

Най-добрите идеи за кестенява коса с изсветлени кичури

кестенява коса

Най-добрите идеи за кестенява коса с изсветлени в различни нюанси кичури като акценти в прическата.

Акцентите под формата на по-светли кичури ще дадат на кафявата коса малко повече жизненост и стил. Когато са направени по най-правилния начин, те имат способността да трансформират външния вид на косата по най-ласкателните начини. Чрез добавяне на светлина и измерение, тези цветни нишки могат да създадат един по-сияен вид. Независимо дали са фини, едва доловими и разредени или много изявени и по-смели, всички жени обичат начина, по който те подобряват и допълват основния цвят на косата. Разбира се, някои комбинации естествено изглеждат по-добре от други, така че е важно да се изберат правилните акценти за всяка дама. Ето кои са най-добрите решения според дължината, нюанса и текстурата на косата.

Най-добрите идеи за кестенява коса с изсветлени кичури

кестенява коса

Когато става въпрос за изсветляване и освежаване на кестенява коса, златните нюанси са идеалният вариант. Важно е акцентите да бъдат разпределени равномерно и смесени добре с останалата част на косата, за да се предотврати раиран вид. По този начин всички прически – с къдрици или с изправена коса – ще изглеждат блестящо и естествено. Изсветлените кичури с един-два тона по-светли от основата изглеждат най-естествено и убедително.

кестенява коса

Хладно русите акценти добавят невероятна шикозност на светло кестенявата коса. Чрез добавяне на  руси и карамелени кичури на богато кафявата основа създават измерим и ласкателен цвят на косата.

кестенява коса

Косата с шоколадов отенък може да изглежда още по-чувствено и наситено чрез добавянето на акценти с цвят на кестен. По този начин тя ще има естествен вид и пленителен блясък.

кестенява коса

С множество от тъмно руси кичури, направени на кестенявата коса, може да се създаде една визия на изтънчена блондинка, която няма да изисква много поддръжка и ще изглежда достатъчно естествено. Русите акценти в средно кестенявата коса правят един разкошен летен вид.

кестенява коса

Добавянето на средно кафяви акценти в тъмно кестенявата коса ще създаде по естествен и сияен вид. Дълбоко кафяво кестенява коса и карамелени акценти са изключителна цветова комбинация. Съчетанието на топло кафява на цвят коса с кичури в цвят карамел ще спомогне за постигане на красив и женствен външен вид.

кестенява коса

Прибавянето на акценти в тъмно медено ще накара кестенявата коса да улавя естествената светлина и да изглежда лъскава и сияйна. Кичурите в цвят на карамел  са идеални както за леко изсветляване на кафявата коса, така и за добавяне на измерение.

кестенява коса

Светлите акценти добавят измерение в кафявата коса. Средно кестенявата коса се сработва добре с всеки нюанс на русото, но изглежда изключително добре с топли пясъчни кичури. Ледено русите акценти от друга страна са идеални за дамите с бледа кожа, които имат кафява коса.

кестенява коса

Брюнетките с тъмна основа и кафяви акценти никога няма да излязат и от мода и винаги ще изглеждат изумително. Светлите шоколадови кичури върху тъмно шоколадовата база създават един фин и изтънчен стил, който предизвиква много комплименти.

кестенява коса

Дамите с тъмно кафява коса и топъл тен на кожата на лицето са чудесните кандидатки за едни акценти в цвят на твърд карамел. Шоколад и карамел са точно толкова добра комбинация за косата, колкото за всеки добър десерт.

кестенява коса

Жените, които искат да изсветлят повече тъмно кафявата си коса могат да опитат да направят тъмно руси акценти върху цялата й дължина. Тънките руси кичури в основа от тъмен шоколад  могат да изглеждат зашеметяващо, особено на прически за дълга коса, стилизирани на меки плажни вълни.

кестенява коса

На косата с цвят на шоколад и червеникави краища може да се добави балансираност чрез добавяне на някои по-леки акценти по цялата дължина.

кестенява коса

Кафявите акценти върху кестенявата коса с различен нюанс винаги са печеливша комбинация. Понякога най-стилните кичури могат да бъдат в цвят, който е с един-два тона по-светъл от този на основата.

кестенява коса

Тъмно кестенявата коса с руси кичури създава един красив и контрастен външен вид, подходящ за младите момичета, които предпочитат по-дръзката визия.

кестенява коса

Цветът на тъмната коса може да се затопли с няколко приятни кестеняви отблясъци. Това е чудесен начин косата да изглежда малко по-светла, без да се създава прекалено голям контраст.

кестенява коса

Не е нужно дамите, които обичат да експериментират с модните тенденции, да се ограничават само до един цвят акценти, когато могат да опитат два.

кестенява коса

Дамите с пепелно кестенява коса могат значително да се възползват от добавеното измерение на акцентите. Те могат да изберат както руси, така и меки карамелени кичури за прекрасен външен вид.

източник:thetrendspotter.net