Всичко за косата

Най-горещият тренд в Instagram – коса в два цвята

trend instagram kosa dva cvqta goresht

trend instagram kosa dva cvqta goresht

Ето го най-горещият тренд в Instagram – коса в два цвята и то какви! Но тук не само тоновете са впечатляващи, но и самият начин, по които цветните кичури са разпределени – те буквално разделят скалпа на две разноцветни части. Новата мода с цветовете на дъгата в косите продължава да ни изненадва със способността си да еволюира.

Коса в два цвята

tendencii kosa cvqt pricheska

Като че ли, това е пика в цветните коафьорски трендове с коси, боядисани на половина в един цвят и на половина в друг. Или на малки участъци, разпръснати по целия скалп. Вероятно, ако трябва да опишем техниката, тя би звучала като нещо от сорта на: Разделете косата си на път, а след това боядисайте всяка от частите в различен цвят, за да получите вид наполовина Корела де Вил, наполовина аниме и на 100% невероятно. Разгледайте галерията, за да разберете точно за какво става въпрос.

Лятно, свежо и забавно

kosa tendencii cvqt pricheska

Отпуснете се и се забавлявайте! Направете лесна и свежа промяна във външния си вид, която обаче няма да остане незабелязана от околните. Накарайте всички да се обръщат след вас и се наслаждавайте на вниманието, което получавате. Изберете два от любимите си цветове и ги сложете този път върху косата си. Екстравагантна визия, която дори не се нуждае от допълнително оформяне на прическата. За да се получат по-наситени цветове, се консултирайте с фризьора си, който ще ви даде полезни съвети и препоръки. Обикновено върху светла или обезцветена основа се получават желаните тонове. Добре е да се оставите в ръцете на професионалист, за да получите зашеметяващ краен резултат.

pricheska tendencii cvqt kosa

Коса, боядисана в цветове, напомнящи за малката русалка

trend kosa cvqt moderna pricheska

Най-горещият тренд в Instagram – коса в два цвята

kosa tendencii pricheska cvqt

Тренд с розов и лилав цвят на косата

tendencii pricheski cvqt kosa

Тенденция с два цвята в косата, оформена като плитка

tendencii pricheska cvqt kosa

Коса в розово и лилаво – нежно и модерно

tendencii cvqt kosa pricheska