oficialni pricheski

Официални прически – тенденциите, наложени от знаменитостите.

Авангарден, елегантен, класически или рок стил – прическата е неразделна част от начина на живот на жената. За да създадете цялостен вечерен образ помагат различните  официални прически, която трябва да отговарят на избраните от вас за събитието грим и тоалет. Подходящата прическа ще ви направи неустоима и ще прикове към вас възхитените погледи на гостите на тържеството. На първо място, изборът на прическа за вечерта, ще трябва да се съсредоточи върху дължината и структурата на косъма. Изисква се различни варианти за прически в зависимост от това дали косата е къса или дълга. Следователно, за да се създадете желаната визия понякога е необходимо да прибегнете до семпъл кок като избор за прически за дълга коса или допълнителни екстеншъни, за да разнообразите ограничените прически за къса коса.

Официални прически идеи

oficialni pricheski s pusnata kosa

Всички официални прически, също така, зависят от тържествеността на предстоящото събитие. Например, за една делова вечеря с партньори в строг костюм е нужна по-спретната прическа. За фирмено парти на традиционна вечеря косата може да си позволи и някои свободи. Моминско парти или сватба на приятелка са напълно подходящи случаи за всякакви екстравагантни прически, украсени с красиви шноли и кристали. На друг тип партита може да бъде необходимо да се стигне и до нов имидж. Нова рокля, обувки, грим и няма как да се изключи и да не се експериментира с косата, дори оформена интересно с вариант на лесни прически с ефектни детайли.

oficialni pricheski za dulga kosa

Прическата, която е разделена на една страна бе много популярна през изминалата година и много от знаменитостите я пробваха на червения килим и други събития. Създаването на този тип прически отнема около 15 минути, а носена изглежда така, сякаш сте прекарали два часа в салона за красота. За да създадете подобни прически за средно дълга коса ви е нужен само сешоар, маша за изправяне на коса, спрей за обем и лак за коса. За да получите обем на косата, нанесете специалната пяна или спрей върху цялата дължина на къдриците и подсушете. Не забравяйте от време на време да си навеждате главата надолу, като разклащате косата си с ръка и да вкарвате със сешоара горещ въздух в корените, за да създадете нужния обем. След като изсушите косата, нанесете термичен спрей за защита и започнете да оформяте прическата с маша за коса.

Идеи за официални прически 

oficialni pricheski za sredno dulga kosa

oficialna pricheska

idei za oficialni pricheski na edna strana

oficialni pricheski za sredno dulga kosa

oficialni pricheski s plitki

oficialni pricheski za dulga kosa na edna strana

oficialni pricheski za kusa kosa

oficialna pricheska

oficialni pricheski na kok

oficialna pricheska na edna strana

oficialni pricheski za sredno dulga kosa