Всичко за косата

Подстрижка за дълга коса – топ 6 идеи за зимата

подстрижка за дълга коса

Топ 6 на най-добрите идеи за подстрижка за дълга коса през студените дни.

Обикновено жените са склонни да обновяват своя стил в началото на преходните сезони като пролет или есен, но зимата всъщност е чудесно време за нова подстрижка. Като начало, по-ниските температури и сухия въздух правят проблема с наелектризирането и „хвърченето“ на косата по-малък. От друга страна, това време на годината също така е добър момент да отрежете всички раздвоени крайща и да получите топ форма от корените до краищата на кичурите си за следващата година. Всъщност. драстичните промени във визията съвсем не са задължителни, напротив, има няколко хитри начина за ъпдейт на външността без значително сбогуване с дължината на прическите. Вижте шест актуални идеи за скъсяване и оформяне на дългата коса, от които може да се възползвате, в зависимост от дължината на косата си и смелостта ви.

Подстрижка за дълга коса – топ 6 идеи за зимата

подстрижка за дълга коса

Къси прически с дълъг бретон.

Когато става въпрос за подстрижки за дълга коса, Руби Роуз е истинско вдъхновение. Може да звучи нелогично, но освобождаването на шията от коса през зимата всъщност е умен ход, защото по този можете да носите всички тези дрехи с поло и зимни шалове, без кичурите на косата ви да прилепват към задната част на врата ви.

подстрижка за дълга коса

Лоб на етажи с бретон.

Ако сте оформили вече косата си в прическа боб или лоб, а след това сте я пуснали да израсте, може да улесните вида на неудобната на този етап прическа с няколко рамкиращи лицето пластове и пернат бретон като Карли Клос. Просто ей така и ще имате изцяло нова визия, без да загубите нито един сантиметър от ценната си дължина.

подстрижка за дълга коса

Симетрично разделен бретон.

Дългият бретон в „стил завеси“, които се отваря нагоре по средата на челото е подходящ за всяка дължина или текстура на косата. Той мигновенно ще ъпдейте както всички прически за дълга коса, така и всички къси прически. Плюс това,може да направи по-интересна всяка повдигната прическа, лъскава конска опашка или разрошен кок. Зимата е сезон на празнични партита и семейни събирания, в края на краищата.

подстрижка за дълга коса

Прическа за дълга коса с филирани краища.

Ето една подстрижка за дълга коса, при която може да запазите дължината, докато освежите вида си  Накъсаните слоеве са страхотни за лятото, когато яхвате плажните вълни. Поизправените стилове, които са много по-лесни за постигане през зимата, изглеждат по-добре с изчистени, филирани краища. Просто помолете фризьора си ги клъцне така, че да не изглеждат твърде тежки.

подстрижка за дълга коса

Прическа каре с подвити краища.

Ето същото предложение за по-късите прически. Дръжте краищата си чисто подстригани за супер шик вид, постигнат с минимални усилия. Плюс това, ако сте обмисляли отдавна идеята за рязане на косата си по-късо, зимата е добро време да я осъществите, защото няма да се налага да се притеснявате за толкова много неща, докато пухтите в жегата.

подстрижка за дълга коса

Асиметричен боб с бретон.

Защо не освежите популярните прически карета с асиметрична подстрижка и плътен бретон през зимните месеци? Това ще ви гарантира една нова визия, особено ако поставите алено червено червило върху устните си.

източник:.purewow.com