Всичко за косата

Прически боб и лоб или … уоб?

прическа боб

Прически боб, лоб и уоб

Боб и лоб … или най-хитовият уоб? Бобът със сигурност е един от най-популярните прически на последните няколко години със своите два най-новите горещи превъплъщения – лоб и уоб. На БАФТА, Златените глобуси и наградите Грами на червени килими през 2015 г. видяхме много къси стилове за коси. Розамунд Пайк, Тейлър Суифт и Кейти Пери смениха своите дълги гриви за странично разделен разхвърлян, дълъг до раменете лоб. Също така най-известната Ким Кардашиян отряза емблематичната си гарваново черна коса и се разхождаше с разрошен уоб на нейно място. Така че, щом най-красивите и известните са се захласнали по този стил, не виждаме и ние защо да не изпробваме някой от хитовите коси – боб и лоб и уоб.

На какво да се спрем – боб и лоб или уоб?

прически боб

Но каква е разликата между двете нови бобове: лоб и уоб? Първата прическа е дълга версия на правия стил – боб, а втората е вълнообразна. В свежестта, която придава този вид коса, се крие и тайната на успеха й: от знаменитости до модели, много от които са се обсебили и заобичали тези версии на класическия (може би твърде класическия) боб. Но коя е най-добрата версия за вас? Вълнообразния или стрейт боба? Нека видим как го носят звездите, пък може и да намерите вдъхновение от тях.

Боб и лоб – как го носят звездите?

прически боб

Кейт Мара с прическа тип лоб

прически дълъг боб

На Дженифер Клонъли и отне 15 години за да си скъси косата тип лоб

прически лоб

Червенокосата Алисън Хъниган сме я виждали и преди с къса коса, но това беше по времето, когато тя беше популярна със сериала „Бъфи – убийцата на вампири“. Сега като звезда от хитовия „Как се запознах с майка ви“ Алисън отново е посегнала към ножицата.

прически боб

Стилна и женствена със своя собствен боб е актрисата Ема Робъртс. Блондинката се сбогува с дългите си коси, за да придобите по-зряла визия.

прически уоб

Дали с дълга или къс уоб, красивата поп изпълнителка винаги изглежда зашеметяващо добре!

прически лоб

прически лоб

прически лоб

прически уоб

прически уоб

прически боб

прически лоб