privlekatelni

Всяка жена иска да бъде все повече и повече харесвана, във всякакъв смисъл, провокирани от тази мисъл ще ви споделим 10 начина да бъдем по-привлекателни. За всяка от нас определението на тази дума варира и не е нужно да изреждаме различните смисли, които могат да се вложат в нея. Със спазването на тези няколко съвета, ще бъдете изненадани колко бързо се сваля бариерата между вас и човека отсреща. Почти магически са и работят!

10 начина да бъдем по-привлекателни

privlekatelni

1. Усмихвайте се и ще бъдете по-привлекателни! Дръжте усмивка на лицето си по всяко време. Знаем, че понякога е трудно когато имате проблем, но тренирайте, скоро ще успеете да я задържате за няколко часа (за поне 24 часа).  Когато се усмихвате изглеждате по-леснодостъпна за комуникация. Хората се чувстват комфортно да общуват с вас. Без значение как се чувствате отвътре, усмихвайте се!

Ето как да бъдем по-привлекателни

privlekatelni

2. Поддържайте окосмяването по лицето си в добра форма. Това е един от начините да бъдем по-привлекателни. Мъжете трябва да се бръснат редовно или да оформят късата си брада с машинка. А ние жените трябва да оформим веждите си и да оскубем мустачето.

3. Косата ни е като корона! Грижете се за нея. Ако изглежда добре, сте на път да привлечете някого. Откажете се от редовните прически за малко, по-важно е тя да бъде здрава. Поддържайте косата си чиста и сресана. Наистина е важно за привлекателен външен вид.

privlekatelni

4. Носете подходящо облекло. Хората, който са облечени подходящо (в зависимост от средата и повода) са два пъти по-привлекателни. Купете си дрехи, които ви пасват идеално. Прекалено широките или прекалено тесни дрехи ви карат да изглеждате странно.

5. Поддържайте контакта с очи. Той е изключително важен, когато говорим с някого. Ако поддържате контакт с очи по подходящ начин, хората ще се чувстват важни и щастливи, че разговарят точно с вас. Някои хора се чувстват срамежливо от контакта с очите, но това не е голям проблем. Започнете с упражняването му с вашите близки. След това се опитайте с непознати.

privlekatelni

6. Вървете уверено. Не се прегърбвайте и гледайте напред, не в плочките. Придавайте също спокоен вид с погледа си.

7. Погрижете се за аромата, който излъчвате. Никой не харесва този, който мирише лошо. Всичките ви усилия да изглеждате привлекателна могат да се изпарят, ако миришете лошо. Вземайте душ всеки ден и използвайте дезодорант редовно. Мийте зъбите си правилно. Ако все още имате лош дъх, отидете на зъболекар.

privlekatelni

8. Почивайте си достатъчно. Често ли мислите какво мислят другите за вас? Ако отговорът е да, определено трябва да положите усилия да отстраните този навик. Тези мисли натоварват вас самите и влияят на общуването с околните. Бъдете уверени и да се отворите за другите. Нервни хора не се харесват. Бъдете уверени и спокойни.

9. Смейте се и карайте околните да се смеят. Според една поговорка, „смехът е здраве“. Когато се смеете, хората около вас се чувстват комфортно и по-щастливи с вас. Смехът може да ви накара да изглежда привлекателно. Ако можете да накарате хората да се смеят сте една крачка пред всички останали в разговора.

privlekatelni

10. Внимавайте за знаците, които показвате чрез езика на тялото си. Това е важно. Ако погледнете човек със скръстени ръце, вероятно ще го избегнете като събеседник нали? Но ако видите отпуснат, спокоен, приветлив и усмихнат човек, ще се чувствате приветствани да го заговорите. Така е с всички ни.