prolet cvqt kosa tendencii kestenqvo ruso medeno

С настъпването на пролетта идва и желанието ни да опитаме нещо ново. Обмисляме начин, по който да изглеждаме също толкова добре и който ще е подходящ за нашата постоянно развиваща се личност. Ако си задавате въпроса “какви ще са пролетните тенденции при цветовете на косата“, ето го и отговорът в следващите няколко редове и снимки.

Разчупете начина, по който изглеждате

tendencii proletni cvqt kosa medeno

Научете какви ще са пролетните тенденции при цветовете на косата. Решаваме да се подстрижем, да сменим гардеробите си, да започнем ново хоби и да променим цвета на косата си. Много от нас искат да разчупят начина, по който изглежда косата. Но, за да сме доволни от гледката в огледалото всяка сутрин, е важно да знаем кои цветове за коса са подходящи като тенденция и кои не.

Чаровните нюанси на меденото, русото и кестенявото

proletni tendencii cvetove kosa medeno

Поиграйте си с червените нюанси, а именно с медените такива, които са една от пролетните тенденции при цветовете на косата. Един от най-актуалните цветове за коса в Холивуд в момента е медено червеното, което включва много нюанси и тонове смесени в един семпъл цвят. Той определено е победител в “златната награда” за цвят на косата през пролет 2015 г. Има нещо забавно, диво и закачливо за него, както и елегантен, изискан оттенък.

proletni tendencii kosa cvetove kestenqvo

Брюнетките в еднотонно кестеняво също ще постигнат блестяща визия. Този тип коси разтърсват света постоянно, особено в прехода от зима към лято. Монохромният цвят на косата говори повече за себе си, когато е с подходящ грим.

tendencii prolet cvetove kosa kestenqvo medeno

Много от брюнетките избират по-тъмен шоколадов нюанс, други решават да включат малко медено и лек светлокафяв оттенък през пролетта. Няма да сгрешите и в тези случаи. Смело напред.

tendencii proletni cvetove blondinka ruso

Карамелената блондинка ще очарова с този тон на косата си. Топлотата, която придава нюансът не остава незабелязана. Ако сте естествено руса, не се притеснявайте, ако без да искате направите ефекта “омбре”.

cvetove na kosata proletni tendencii ombre ruso

Под лятното слънце всички нюанси на русото изглеждат блестящи и красиви, стига косата ви да е здрава.

tendencii prolet kosa 2015 briunetka kestenqvo

kosa cvetove prolet 2015 tendencii

proletni tendencii briunetka

medena kosa prolet 2015 tendencii

proletni cvetove na kosata 2015 medeno

blondinka tendencii proletni kosa cvetove