giambattista valli prolet lqto 2015Роден в един от най-историческите градове на света, италианският моден дизайнер Джиамбатиста Вали има своите корени в древната италианска култура, от където и черпи вдъхновение. Изкуството, киното и френската мода са били източник на инспирация за дизайните на луксозната парижка модна къща. Творенията за Giambattista Valli пролет-лято 2015 са елегантни, пълни с романтика и притежават нотка на скрита се*суалност. Изискаността, оригиналността, луксът и разбира се, високото качество, винаги са били най-отличителните черти на дрехите, обувките и аксесоарите, които марката създава. Нищо чудно, че пролетната колекция на модната къща ни взе изцяло дъха с романтичните зрелищни тоалети.

На подиума на Giambattista Valli пролет-лято 2015

giambattista valli prolet lqto 2015Вали представя своята жена, работеща в света на изкуството, пътуваща през цялото време, със стил, с който тя може да привлече погледите на минувачите във всеки град. Giambattista Valli пролет-лято започна с нахлуването на белия цвят в Париж от модния подиум. Дрехите, обаче, не са черно-бели и са украсени с флорални мотиви и десени в черно или светло лилаво. Колекцията има мини-поли с предни цепки, украсени с фини цветя. Всичките бели панталони са с черни и кафяви ивици и блузи в същия дизайн, дълги топове с прорези, малки изрязани жилетки върху рокли с A-образен силует и т.н. Вали е използвал и много ресни за колекцията си. Белите рокли са покрити с дълги ресни или такива, които изглеждат като венчелистчета. Други блузи с изрязани ръкави в бяло са се обединили изцяло в мини-рокля от ресни.

Визиите от Giambattista Valli пролет-лято

giambattista valli prolet lqto 2015Целият този парад на красотата завърши с великолепни вечерни рокли. За да добави малко острота в тоалетите, Вали е използвал къси, почти по врата колиета с плоски кръгли висулки. За обувки, видяхме високи токчета и само високи токчета! Колекцията за топлия сезон се оказа доста по-свежа и елегантена, но не и прекалено строга. Дрехите са създадени в някои от най-красивите цветови комбинации.  Въпреки че имат твърде много детайли, видяхме дизайни, които нито в един момент не станаха пренатруфени и останаха приятни за окото по време на цялата колекция.

giambattista valli prolet lqto 2015

giambattista valli prolet lqto 2015

giambattista valli prolet lqto 2015

giambattista valli prolet lqto 2015

giambattista valli prolet lqto 2015