pricheska za parva sreshta dalga kosa

Направете си лесна и ефектна романтична прическа за първа среща, с която ще изглеждате нежно и елегантно. Единственият начин, по които може да се опише тази нова плитка с интересен стил е “водопадна” заради тънките кичури, които се подават от нея. Този стил може да бъде приложен върху права или къдрава кода с дължина под раменете.

Ето как да си направите романтична прическа за първа среща в няколко стъпки

romantichna pricheska za parva sreshta stapki

Ето как да си направите прическата стъпка по стъпка. Следвайте снимките за по-голямо улеснение, за да видите нагледно как се получават нещата.

1. Започнете, като отделите сектор коса от дясната страна над ухото. Разделете кичура на три еднакви сектора и започнете да ги сплитате.

2. Плетете по класическият начин за френска плитка. След три премятания извадете малък кичур над плитката и го пуснете да виси свободно на долу.

3. Продължавайте да плетете, като отпускате по един висящ кичур след всеки три премятания. Продължете така до края и завържете с ластик.

4. Повторете същото и със сектор коса от лявата ви страна.

5. След като направите двете плитки ги фиксирайте с фиби отзад, като трябва едната леко минава зад другата.

6. Първо закрепете едната, а след това другата, като подпъхнете края зад плитката, така че да не се вижда.

pricheska dalga kosa za parva sreshta

Съвети за стилизиране:

Започнете с по-голям сектор коса за всяка плитка. По този начин тя няма да остане много тънка на края, след като сте пуснали няколко кичура да висят на долу.

Използвайте малки прозрачни ластици за коса, с които да фиксирате краищата на готовите плитки.

romantichna pricheska za parva sreshta