прическа каре 2016

Прическа каре 2016 – боб с меки къдрици

През 2016 г. модерните и лесни прически с дължина над рамото все още ще бъдат предпочитани от дамите. Доскоро хитовият им пригладен вариант отстъпва крачка назад, за да може челните позиции да заеме привлекателна обемният с къдрици, оформени по различен начин. А кой друг, освен известните красавици, би могъл да ни покаже кои са последните тенденции, както и най-подходящите начини да ги носим. Нека да видим какво ще ни предложат стилистите на Бионсе, Кейт Хъдсън, Джордан Дън и останалите модни законодателки.

Прическа каре 2016

прическа каре 2016

Докато перфектната Куин Би изглежда зашеметяващо както винаги със своите официални прически, в случая с красиво оформени къдрици около бузите, Дженифър Лорънс е постигнала по-привлекателна визия, която ще допадне на всяко готино момиче. Тя е подходяща, както изглежда, не само за ежедневието, но и за по-специални поводи и облекло.

прическа каре 2016

Съпругата на Чанинг Тейтъм – Джена безспорно е очарователна и знае как да привлича вниманието – особено, след като е успяла да се ожени за един от най-желаните мъже. Нейната прическа боб изглежда небрежна, с обем в корените и начупени краища.

прическа каре 2016

Клоуи Кардашиян напоследък претърпя голяма трансформация във външния си вид и от грозното патенце на клана ДженърКардашиян тя се превърна в истински лебед. Бунтарската й същност вече е скрита дълбоко под изисканата й визия и всички бяха впечатлени от новата и прическа каре 2016.

прическа каре 2016

Сладката Кейт Хъдсън е изпробвала какви ли не прически за дълга коса, но сега изглежда много свежо с този лоб, нали ? Тя също предпочита да я носи на меки обемни вълни.

прическа каре 2016

Супермоделът Джордан Дън винаги е наясно с актуалните модни тенденции, ето защо е в омбре вариант на актуалните  прически за къса коса

прическа каре 2016

прическа каре 2016

прическа каре 2016

 

 

източник : cosmopolitan.com