цвят лак за нокти

Знаете ли как любимият цвят лак за нокти разкрива тайните ни? Оказва се, че когато застанем пред избора от разноцветните шишенца в салона за красота или в къщи, ние взимаме не само стилово решение, но и лично. Ако се насочим към определен нюанс за маникюр, той ни представлява към момента, без дори да го осъзнаваме. Може да разшифровате кодираното послание по-долу.

Ако ви привлича синия лак и искате ноктите ви да са лакирани с него, това предполага, че сте креативна и далновидна дама. Този нюанс присъства с много различна дълбочина и е супер многостранен и експериментален избор.

Как любимият цвят лак за нокти разкрива тайните ни

цвят лак за нокти

Ако се насочите към червен лак за нокти, който е вечна класика, това означава, че сте елегантна и без усилие изглеждате шик.

цвят лак за нокти

Ако изберете да лакирате ноктите си в черно, това означава, че сте едновременно изразителна и сложна личност. Този маникюр излъчва увереност. Всички дами на ръководни длъжности трябва да го носят.

цвят лак за нокти

Неоновите лакове за нокти са ярки и веднага привличат погледите, ето защо вниманието ви е гарантирано. Ако изберете да лакирате с тях ноктите си, най-вероятно сте отзивчива и приключенски настроена личност.

цвят лак за нокти

Тъмно кърваво червеното е най-привлекателна цветът сред всички лакове за нокти. Вие сте импулсивна, ако предпочитате да се лакирате с този нюанс.

цвят лак за нокти

Ако се лакирате в пастелни, меки и сладки тонове, това показва на околните, че сте романтична натура.

цвят лак за нокти

Ако ви се иска да лакирате ноктите си в розово, то вие сте забавна, флиртуваща, много женствена и обичаща партита дама.

цвят лак за нокти

Лакирането на ноктите с бял лак ще добави модерен, младежки елемент в маникюра. Това ще говори за вас, че сте готина.

цвят лак за нокти

Маникюрът в телесен цвят не изисква много поддръжка и е подходящ за всеки повод. Ето защо ако изберете да се лакирате така, това говори за вас че не сте дребнава и суетна личност.

източник :  www.cosmopolitan.com