Маникюр

Любимият цвят лак за нокти разкрива тайните ни

цвят лак за нокти

Знаете ли как любимият цвят лак за нокти разкрива тайните ни? Оказва се, че когато застанем пред избора от разноцветните шишенца в салона за красота или в къщи, ние взимаме не само стилово решение, но и лично. Ако се насочим към определен нюанс за маникюр, той ни представлява към момента, без дори да го осъзнаваме. Може да разшифровате кодираното послание по-долу.

Ако ви привлича синия лак и искате ноктите ви да са лакирани с него, това предполага, че сте креативна и далновидна дама. Този нюанс присъства с много различна дълбочина и е супер многостранен и експериментален избор.

Как любимият цвят лак за нокти разкрива тайните ни

цвят лак за нокти

Ако се насочите към червен лак за нокти, който е вечна класика, това означава, че сте елегантна и без усилие изглеждате шик.

цвят лак за нокти

Ако изберете да лакирате ноктите си в черно, това означава, че сте едновременно изразителна и сложна личност. Този маникюр излъчва увереност. Всички дами на ръководни длъжности трябва да го носят.

цвят лак за нокти

Неоновите лакове за нокти са ярки и веднага привличат погледите, ето защо вниманието ви е гарантирано. Ако изберете да лакирате с тях ноктите си, най-вероятно сте отзивчива и приключенски настроена личност.

цвят лак за нокти

Тъмно кърваво червеното е най-привлекателна цветът сред всички лакове за нокти. Вие сте импулсивна, ако предпочитате да се лакирате с този нюанс.

цвят лак за нокти

Ако се лакирате в пастелни, меки и сладки тонове, това показва на околните, че сте романтична натура.

цвят лак за нокти

Ако ви се иска да лакирате ноктите си в розово, то вие сте забавна, флиртуваща, много женствена и обичаща партита дама.

цвят лак за нокти

Лакирането на ноктите с бял лак ще добави модерен, младежки елемент в маникюра. Това ще говори за вас, че сте готина.

цвят лак за нокти

Маникюрът в телесен цвят не изисква много поддръжка и е подходящ за всеки повод. Ето защо ако изберете да се лакирате така, това говори за вас че не сте дребнава и суетна личност.

източник :  www.cosmopolitan.com

 

Inline
Inline