Маникюр

Идеи за декорация на нокти с овална форма

декорация на нокти

Идеи за декорация на нокти с овална форма.

Добре поддържаните ръце с красиво оформен маникюр са едно от първите неща, които се забелязват при среща с някого. Ръцете могат да разкрият много за притежателя си, тъй като именно той се грижи за тяхната хигиена и поддръжка. Ноктите, на които е обърнато специално внимание могат да бъдат една от най-красивите украси на женските ръце. Разнообразието от идеи за маникюр и достъпността до услугите на маникюристките, предоставят възможността на всички дами да притежават красиви маникюри, независимо от възрастта и натовареността на ежедневието им.

Онези, които страдат от чупливи нокти, често прибягват до поставяне на маникюр с гел лак, тъй като тази модерна техника удължава естествения нокът и го прави по-силен, тъй като гелът дава сила и дълготраен ефект. Препоръчително е поставянето на гел за нокти да бъде разумно, тъй като прекалено дългите не са практични и могат да пречат в справянето с ежедневните задължения. Разбира се, има много идеи за декорации на маникюр за дълги нокти, за които е нужно развихрено въображение и нужните умения. Освен издължаване и заздравяване, другото предимство на разноцветните гел лакове е тяхната издържливост, която успява да запази вида на маникюра много по-дълго от обикновените видове лак за нокти.

Предлагаме ви някои модерни опции за декорация на нокти с най-предпочитаната и нежна форма – овалната, които може да опитате върху ръцете си още сега.

Идеи за декорация на нокти с овална форма

декорация на нокти

Има два цвята, които са хит още от миналата година – тъмносините цветове и тъмно бежовото. Тъмносинята основа е чудесна за декорация на нокти и получаване на разкошни маникюри с камъни,  циркони, предпочитани за носене предимно през студените месеци на годината, докато бежовите лакове изглеждат винаги изискано, модерно, деликатно, тъй като този женствен цвят е предпочитан от дамите с безупречен вкус. При него е препоръчително семплото декориране на нокти  за получаването на забележим, но не натрапчив стилен вид.

декорация на нокти

Металните цветове продължават да доминират и през този сезон, предимно тези на златото и среброто. Не се страхувайте да ги носите. Необходимо е само да изберете дължината, формата и цвета на ноктите, които ви подхождат най-добре и отразяват вашата личност. Точно така ще бъдете уверени в себе си и ще можете да блеснете. Вярвайте, че може да изглеждате стилно дори и с правилно подбраните лъскави маникюри, защото по този начин ще убедите и останалите. Вярвайте в себе си и в своя личен стил.

декорация на нокти

Така наречените „плетени“ нокти продължават да бъдат модерни. При тях се постига релефна декорация на нокти, напомняща на плетка на пуловер или мрежа. За целта се използва 3D гел лак, който наподобява останалите видове гел лак за нокти, но е по-гъст и се разлива по-трудно, за да може да се направи желаното рисуване на нокти, което остава върху повърхността, докато не се изсуши под лампата. За финал отгоре се нанася последен слой лак или прозрачен гел.

декорация на нокти

Color-block  е друг модерен начин за декорация на нокти с овална форма. Колър-блокът представлява лакиране на ноктите в  различни цветове, подредени в геометрични форми. Съдържанието на багрите, които ще присъстват в тези интересни маникюри зависи от това как ще могат да се приспособят към различните дрехи. Това е минималистичен начин за декориране на красиви нокти, който всички харесват.

декорация на нокти

Това е предложение за лесен маникюр, който се постига чрез размиване на лаковете с вода. Тук има толкова много цветове, които, направени по този начин, напомнят за една приказна галактика. Винаги може да изберете да смесите онези нюанси, които ще подхождат най-много на облеклото ви.

декорация на нокти

Това е идея за сватбен маникюр с дантела, който изглежда много нежно върху ноктите с овална форма. Лаковете с диамантени отражения изглеждат изискано и блестящо, и определено ще добавят специална нотка  към елегантния ви стил. Предложението е добро, ако търсите опция за нещо по-различно от класическия френски маникюр, който най-често се предпочита за това събитие.

декорация на нокти

Ако търсите идеи за свежи летни маникюри, този  симпатичен маникюр с цветя със сигурност е добра идея за декорация на нокти, която веднага създава добро настроение и води до асоциации с ваканция, почивка край морето на плажа и много приятни спомени. Всъщност всеки маникюр с палми има тази способност.

декорация на нокти

Ето още едно предложение за летен маникюр. Овалните нокти са подходящи за създаване на множество варианти за декориране на нокти, така че не се колебайте да изпробвате такъв морски маникюр, за да посрещнете синьото лято.

декорация на нокти

Много жени харесват да носят маникюри с камъни, с които сякаш носят бижута върху ноктите си. За да се получи наистина ефектен красив маникюр, който да не изглежда претрупано, е добре да се подредят различните камъчета за нокти върху основа с неутрален цвят.

декорация на нокти

Любимите ни френски маникюри се радват на ъпдейт през последните години. Овалните нокти са чудесни за направата на този семпъл дизайн, който веднага прави впечатление и кара ръцете да изглеждат по-интересни.

декорация на нокти

декорация на нокти

декорация на нокти

декорация на нокти

декорация на нокти

декорация на нокти

декорация на нокти

декорация на нокти

декорация на нокти

декорация на нокти

декорация на нокти

декорация на нокти

декорация на нокти

декорация на нокти

декорация на нокти

декорация на нокти

декорация на нокти

декорация на нокти