ideq za manikiur zlatno folio
Представяме ви лесна идея за маникюр със златно фолио, който може да си направите сами в къщи. Използвайте лесен и ефектен трик, за да постигнете оригинален и бърз резултат. Ще ви разкрием тайната, с която отново ще привлечете всички погледи върху ръцете си.

Идея за маникюр със златно фолио

ideq manikiur zlatno folio pribori

Преди да започнете с тази идея за маникюр със златно фолио, ще ви трябват някои “помощници”. Набавете си следните неща: база за лак, лак за нокти в оранжево-коралов цвят, златна самозалепваща лента (продава се в магазините за козметика), пинцети, малки ножици, топ лак, чиста четка за грим и лакочистител, за премахване на евентуални грешки.

Стъпка по стъпка и ноктите са готови

ideq za manikiur oranjev lak

Поставете база и след това лакирайте ноктите с оранжево-кораловия лак. Оставете да изсъхне и повторете. Изчакайте около 15 минути, преди да поставите лентите златно филио.

ideq za manikiur folio

Отлепете малко парче от ролката със златно фолио и залепете края й в долния ъгъл на нокътя си. Бавно и внимателно я насочете по диагонал към горния срещуположен ъгъл. Използвайте пинцетите за по-голяма прецизност, ако краищата се обелят или лентата стане на вълни.

ideq za manikiur oranjev lak folio

След като поставите лентите със златно фолио върху ноктите си, внимателно изрежете излишното количество. Използвайте малка ножица, за да срежете точно по ръба, без да повредите лака.

manikiur ideq oranjev lak folio

След като разберете как да поставяте лентите върху ноктите си, направете различни декорации на всеки от пръстите. Някои залепете под формата Х, други – вертикални или хоризонтални линии. Така маникюрът ви ще изглежда много по-интересен. Ако ви затрудняват правите линии, просто залепете малко тиксо върху нокътната плочка и по ръба му положете златното фолио.

manikiur ideq oranjev lak folio lakirane

След като сте готови с декорацията на маникюра си, поставете топ лак отгоре, за да не се обелят краищата на лентите и да се запази красивият ефект, който сте създали.

ideq za manikiur chetka

Вземете четката и я потопете в лакочистител. Почистете всички места, които са изцапани по пръстите ви с лак. Вече всичко е перфектно. Разгледайте и останалите ни предложения за лесен и ефектен маникюр.