Маникюр

Идея за уникален маникюр

manikiur interesen ideq

manikiur interesen ideq

Идея за уникален маникюр, който изглежда просто невероятно, нали? А се прави толкова лесно, че направо не е за вярване. Не са нужни нито професионални умения, нито специални инструменти, нито прецизни движения. Сигурни сме, че изгаряте от любопитство и нямате търпение да украсите ноктите си с него. Няма да се бавим повече и веднага ще ви разкрием тайната му. Комбинирайте любимите си цветове или използвайте предложените – всичко зависи от вашите предпочитания.

 Идея за уникален маникюр

ideq unikalen manikiur

За да си направите тази идея за уникален маникюр в къщи, ще ви трябват : лак за нокти в бял, розов, черен и тюркоазен цвят, топ лак и лакочистител.  Използвайте за основа бял лак. Нанесете два слоя, за да се получи хубав и наситен цвят. След това вземете четката от шишенцето с розов лак и отстранете, доколкото е възможно, лакът от нея. След това започнете да рисувате с нея черти върху цялата основа. Те не трябва да бъдат плътни. Всъщност, колкото по-рехави са, толкова по-добре. Направете по 2-3 бледи линии на нокът. След това вземете четката на лака с тюркоазен цвят и по същия начин опитайте почти да премахнете лака от нея, като я отцедите в гърлото на шишенцето. Направете същото и с лака в лилав цвят. Накрая нанесете лак в контрастен черен цвят. Бъдете пестеливи с него. Придайте блестяща и устойчива завършеност на маникюра, като нанесете топ лак за финал. Не се притеснявайте, ако оцветите пръстите на местата, които са в непосредствена близост до нокътната плочка, върху която работите. Накрая ще почистите излишните цветни петна с лакочистител. За по-голяма прецизност може да използвате тънка четка, потопена в него.

Предоставяме ви видеоклип, който показва подробно последователните стъпки, за да си направите този ефектен и уникален маникюр.