Маникюр

Как да си направите маникюр с безцветни форми

idei manikiur bqlo lentichki lak za nokti

Един от често задаваните въпроси при маникюристката е „Може ли да ми направите маникюр с безцветни форми?“. Оказва се, че тази тенденция много нашумява тази пролет и все повече жени и момичета искат да я изпробват върху ноктите си. Безцветните пространства създават една креативна и свежа визия. Дизайните, които сме избрали да ви покажем си подхождат с почти всякакви дрехи, особено тези в пастелни или неутрални тонове.

Креативни идеи за маникюр с безцветни форми

idei manikiur bqlo formi saveti nokti lentichki

Тези идеи за маникюр с безцветни форми в изкуството с рисуване на нокти се оприличават като дизайни в минималистичен стил. Изключително изчистени и семпли рисунки, подходящо за всички дами, които се чувстват млади. Хубавото е, че цветовете са подходящи за кожа с всякакъв цвят. Не е нужно да се съобразявате с това, само с настроението и нагласата си към този тип изкуство. Ако не ви допадат на 100 % тези дизайни, можете спокойно да добавите форми, които ви харесват и да измените част от визията. Звезди, кръгове, линии и всякакви геометрични фигури, които ви роди въображението са добре дошли в тези пролетни модели.

 Как да си направим маникюр с безцветни форми

idei manikiur cherveno napravi si sam lentichki formi nokti

Направата на маникюр с безцветни форми е изключително лесна задача. Не е нужно да сте професионален художник на нокти или маникюристка, за да се справите. Снимките са подбрани с показно стъпка по стъпка. Като малък жокер ще ви кажем, че за някои от формите можете да използвате тиксо като помощно средство. Ако не сте опитвали до сега да си направите ноктите сама, ето едни подходящи за начинаещи идеи, които дори могат да ви подействат успокояващо. Който и дизайн да изберете, не забравяйте да сложите безцветен лак за нокти върху рисунките. Най-важното е да се забавлявате докато го правите. Любопитни сме да видим и вашите идеи за дизайн на маникюр с безцветни форми. Можете да ни изпращате снимки на lazara.bulgaria@gmail.com, а някои от тях можем да включим в друга статия за нокти.

idei manikiur bqlo rozovo sarca nokti

Нежен маникюр с безцветни форми и сърца в различни цветове

idei manikiur sarca zeleno jalto

Как да си направим маникюр с безцветни лентички 

manikiur idei sinio formi bqlo lentichki saveti

 Интересна идея за синьо-зелен маникюр с безцветни триъгълници

idei manikiur sinio formi triagalnici

idei manikiur sinio triagalnici

manikiur idei bqlo cherno formi

manikiur idei bqlo formi cherno

manikiur idei bqlo cherno formi

manikiur idei bqlo cherno formi saveti

manikiur idei frenski lilavo rozovo napravi si sam

ideq manikiur nokti sinio linii formi

manikiur idei sinio saveti nokiti formi

manikiur idei sivo zlatisto nokti formi

manikiur idei sivo zlatisto napravi si sam nokti

manikiur idei zlatisto nokti