лесен маникюр идеи

Впечатляващ и лесен маникюр за дамите, които искат да изглеждат красиво, без да отделят много време и внимание за това. Ако нямате възможност да посетите салона за красота и да се оставите на професионалните грижи на своята маникюристка, може да използвате някои от идеите в статията. Предложенията не изискват особени умения, а повече желание и въображение. Погрижете се сами за своя маникюр в домашни условия.

Впечатлете с ефектен и лесен маникюр

лесен маникюр идеи френски

От комбинацията на 2-3 цвята може да създадете чудесен вид на ноктите си. Черното и бялото са класика и присъстват в дрехите на всеки гардероб. Ако изберете съчетанието на тези контрастни тонове, няма опасност да сбъркате. Заместването на телесен цвят за нокти вместо бял ще омекоти леко съчетанието на постигнатия лесен маникюр.

лесен маникюр идеи точки

Още една идея за лесен маникюр в същите цветова е като върху основата в телесен цвят нарисувате малки черни точки. Лесно и ефектно!

Лесен маникюр – още интересни предложения

лесен маникюр идеи два цвята

Тази лесна идея за маникюри отново изисква само два цвята лак за нокти и минимални умения от ваша страна. Изберете съответстващ на дрехите ви тон и комбинирайте с телесен неутрален нюанс.

лесен-маникюр-черти

Ако разполагате с богата колекция от лакове за нокти в различни цветове, лесно ще постигнете този резултат. Започнете с бяла основа, а лед това нарисувайте тънки линии от желаните нюанси, като ги правите внимателно една до друга.

лесен-маникюр-идеи

Това предложение за лесен маникюр е свежо и впечатляващо. Тук може да използвате въображението си, като комбинирате цветове според наличните лакове в козметичната си чантичка. Нарисувайте равностранни триъгълници, а на върха на всеки залепете по един малък декоративен елемент.

лесен-маникюр-триъгълник

Това е още едно предложение за комбинация на маникюр в телесен цвят с декоративни елементи под формата на малки островърхи триъгълници в черно. Разгледайте и останалите предложения за лесен маникюр в галерията по-долу и намерете своето вдъхновение.

Свеж лесен маникюр за лятото

лесен-маникюр-идеи

Лесен маникюр в три цвята

лесен-маникюр-идеи

Райето е класика дори и в декорацията на маникюра

лесен-маникюр-черти-идеи

Лесен маникюр в телесен цвят със златисти декоративни елементи

лесен-маникюр-телесен-цвят-декорация-златисто

лесен-маникюр-идеи

лесен-маникюр-точки-идеи

лесен-маникюр-черти-идеи

лесен-маникюр-телесен-цвят-идеи

лесен-маникюр-декорация-идеи

лесен-маникюр-декорация-листо-идеи

лесен-маникюр-телесен-цвят-идеи

лесен-маникюр-идеи

лесен-маникюр-идеи

лесен-маникюр-пастелни-цветове-идеи

лесен-маникюр-ленти-идеи

лесен-маникюр-идеи

лесен-маникюр-точки-идеи