kak da si napravim manikiur instrukcii

Ако сте решили да пропуснете посещенията при маникюриста си, ето няколко интересни идеи как да си направим маникюр – инструкции за постигане на професионални резултати. Представените варианти са лесни за изпълнение в домашни условия и не се изискват особени умения за повечето от тях. Ако до сега тайните на сложните декорации върху ноктите са били загадка за вас, нека да повдигнем завесата и да ви покажем стъпка по стъпка как се случват нещата.

Как да си направим маникюр – инструкции стъпка по стъпка

manikiur kak se pravi stapki

Изберете цветове, които ще подхождат на дрехите ви. Когато става въпрос за пролетни шарки, които да бъдат модерни и свежи, флоралните дизайни са най-предпочитани. Ако работата ви изисква нещо по-дискретно, отново може да бъдете интересни, като направите декорация само върху един от ноктите си. Ако все още се чудите как да си направим маникюр, ето подробни  инструкции, които ще са от изключителна помощ. Ако ги следвате стриктно, няма как да не останете доволни от постигнатия резултат в края на целия процес.

Още разбулени тайни за декорация на маникюра

manikiur instrukcii kak se pravi

Най-хубавото на тези подробни указания в последователни стъпки е, че може да постигнете желаните резултата, само като следвате инструкциите. В галерията от снимки сме се опитали да подберем различни дизайни, които да се харесат от повече жени. Разгледайте ги и изберете този, който ви харесва. Забавлявайте се и експериментирайте. Желаем ви успех!

Изискан маникюр с декорация върху един от ноктите

kak se pravi manikiur lenti

Модерен флорален маникюр за пролетта

manikiur cvetq nachin

Идея за маникюр с ленти, който може да си направите

manikiur instrukcii lenti

Преливащите точки в пастелните цветове се правят лесно

manikiur instrukcii kak se pravi tochki

Маникюр с декорация на цветя – стъпка по стъпка

manikiur cvetq stapki risuvane

Геометрични форми в маникюра

manikiur instrukcii kak se pravi formi

manikiur kak se pravi cvetq

manikiur ideq stapki