Маникюр

Маникюри – стъклен ефект

manikiuri

Най-новият тренд за вашите нокти – маникюри със стъклен ефект идва от Корея.

Ако търсите нещо ново и интересно, с което да привлечете погледите на околните върху ръцете си, трябва да опитате тази тенденция, която улавя светлината и я насочва към ноктите. Тя определено ще извиси вашият маникюр на едно по-високо ниво. Разгледайте снимките в галерията по-долу и ако искате сами да си направите маникюр в домашни условия, най-накрая ще намерите и видео с подробни инструкции и стъпки за постигането му. Процесът е много по-лесен, отколкото предполагате.

Маникюри – стъклен ефект

manikiuri

Акцентът в колоритните маникюри е вдъхновен от  вътрешната страна на охлювни черупка, която е облицована с невероятен перлен завършек в нюансите на дъгата. Създателката на тенденцията – госпожа Парк е собственичка на студио за красота в Сеул, където обслужва много известни клиентки. Докато се разхождала на плажа, тя получила неочакваното вдъхновение да пресъздаде този ефект върху ноктите. Решила да тества изрязани парчета целофан и опаковки от бонбони, но те били прекалено дебели за декорация на маникюр. След дълго търсена на по-тънки и подходящи материали, тя най-накрая открила японска компания,  която продава уникална холографски хартия, наречена “ дъга филм“. Тя била идеална за целта, защото по-лесно да се прикрепяла към нокътя. Сега тази техника се разпространи толкова бързо, че присъства в услугите на всеки корейски салон за красота.

Стъклени маникюри

manikiuri

Хиляди жени по света веднага се заеха да разучават как да приложат новата техника към своите идеи за маникюр в домашни условия. Съветите на госпожа Парк за тях са следните : “ Всеки, който иска да пресъздаде този вид на стъклен маникюр са си закупи целофан. Той обикновено е равен, но с моя филм с цветовете на дъгата винаги го навивам, защото и самите нокътни плочки на са напълно плоски. Целта е да стои перфектно върху ноктите, защото в противен случай краищата ще стърчат и няма да се получи добре.

manikiuri

manikiuri

manikiuri

manikiuri

manikiuri

manikiuri

manikiuri