Маникюр с ягодки – една свежа идея

manikiur s qgodki

manikiur s qgodki ideq

Направете си сами този сладък маникюр с ягодки, който едва ли ще остане незабелязан от всички около вас. Бъдете оригинални и вдъхновяващи през цялото лято. Настанете се удобно, дайте воля на въображението си се забавлявайте, докато украсявате ноктите си с вкусни плодове!

Направете си сами маникюр с ягодки

manikiur qgodki ideq

За да си направите този маникюр с ягодки, ще ви трябват няколко неща. Пригответе си четки за рисуване на маникюр (ако не намерите, в този случай може да използвате и клечка за зъби), лак за нокти в розов цвят, в червен цвят,  в зелен цвят, черен лак за нокти и лак за нокти в жълт цвят. Добре е да използвате и топ лак, който ще направи маникюра ви по-траен и ще добави блясък.

manikiur s qgodi ideq za proleten manikur

За основа нанесете два пласта розов лак и оставете да изсъхне добре, преди да продължите нататък.

ideq za manikiur s qgodki

С червения цвят лак направете ягодоподобни форми. Те трябва да приличат на горната част на  обърнати сърца. Използвайте четката на апликатора и съвсем внимателно рисувайте с нея.

manikiur s qgodi ideq

Използвайте тънка четка за рисуване на маникюр, за да направите прецизни листенца за вашите ягодки от зеления лак.

manikiur s qgodki napravi si sam

Докато листенцата изсъхват, нарисувайте точки с черния лак върху червените ягодки.

manikiur s qgodki interesna ideq

След като черните точки  засъхнат добре, нанесете малки точици с жълтия цвят лак върху тях. Използвайте тънка четка (или клечка за зъби), за по-голяма прецизност. За финален завършек нанесете топ лак и оставете да изсъхне.

Както сами се убедихте, този маникюр с ягодки е много лесен и може да си го направите сами в къщи. Следващият път, когато решите да насочите вниманието на околните върху ръцете си, непременно си го направете. Не се страхувайте да експериментирате и да опитвате нови неща. Разгледайте и останалите ни предложения за красиви и лесни маникюри. Сигурни сме, че ще намерите нещо, което ще ви впечатли и  с удоволствие ще използвате за себе си!