опушен грим за очи черно златно

Добре направеният опушен грим прави всяка дама истинска прелъстителка с омагьосващ поглед. За разлика от по-естествения ежедневен грим, който е подходящ за носене на работа, тук ситуацията е по-различна. Този вид гримиране изисква по-специален повод, стилна прическа, шикозна рокля и настроение за покоряване. Така че, следващият път, когато искате да плените любимия с омайните си клепачи, заложете на някоя от идеите за опушен грим, които Ви предоставяме в галерията по-долу.

Прелъстителен опушен грим за всеки цвят на очите

опушен грим за очи кафяво златно

Също както съчетавате подходящият цвят червило според цвета на роклята, така трябва да определите и нюансите, които ще присъстват върху клепачите ви. Не веднъж сме ви давали съвети за избор на подходяща прическа според повода и вида на облеклото и разчитаме, че сте на ясно с това. С тена на лицето и цвета на косата, независимо дали за тъмни или светли коси също се надяваме да се открили правилният нюанс (ако не сте мислили по въпроса, може да откриете съветите ни в рубриката “Красота” на сайта).

опушен грим за очи лилаво

Според цвета на очите също трябва да съобразите наситеността и нюансите, които ще използвате за вашия опушен грим. За светлите сини очи контрастните тъмни и черни тонове са подходящи, докато за кафявите са нужни по-меки цветове, но смело може да експериментирате. Зелените ириси изглеждат чудесно с лилави или кафяви клепачи.

Модерни идеи за опушен грим

опушен грим за очи кафяво

Като цяло, опушен грим се предпочита за вечерна визия, когато тоновете в макиажа са по-смели и драматични. Но това съвсем не означава, че не може да го използвате и през деня. Заложете на по-меки и не толкова наситени нюанси, като спиралата за мигли и очната линия само ще подсилят погледа. Отделете специално внимание на външният ъгъл на клепача, който трябва да е оформен прецизно и симетрично върху двете очи.

опушен-грим-за-очи-лилаво-очна-линия

Разгледайте галерията със снимки, където със сигурност ще откриете вдъхновение за грим за очи, подходящ както за служебен коктейл, така и за романтична вечеря в пиано бар или ресторант.

Опушен грим с блестящи пигменти

опушен-грим-за-очи-черно-блестящо

Син опушен грим за светли очи

опушен-грим-за-очи-синьо-зелено-кафяво

Преливаща дъга от цветове върху клепачите с опушен  грим

опушен-грим-за-очи-синьо-оранжево

Опушен грим в лилаво, сиво и синьо

опушен-грим-за-очи-сиво-лилаво

опушен-грим-за-очи-сиво

опушен-грим-за-очи-блестящ-розов

опушен-грим-за-очи-жълто-лилаво

опушен-грим-за-очи-розово-лилаво

опушен-грим-за-очи-кафяво

опушен-грим-за-очи-кафяво-синьо

опушен-грим-за-очи-бежово-черно

опушен-грим-за-очи-бежово-сиво

опушен-грим-за-очи-кафяво-лилаво-синьо

опушен-грим-за-очи-черно-розово-жълто

опушен-грим-за-очи-сиво-златно

опушен-грим-за-очи-златно-кафяво