naomi kembal

Супермоделът разкри някои от своите бюти ритуали, с чиято помощ изглежда все така зашеметяващо и на 46.

Наоми Кембъл е една от най-скъпо платените модели в света. Макар и вече ветеран в модния бранш, не може да се отрече, че “черната перла” с нищо не отстъпва на по-младите си колежки в занаята, в който перфектните мерки, гладката кожа и разкошната коса са задължителни атрибути.

Наоми Кембъл е известна със сложния си характер и многобройните си връзки, но едно е сигурно – тя умее да обръща глави след себе си. Стриктна, упорита и много амбициозна, тя знае как да си играе с огъня. Външният вид за нея е всичко и тя полага многобройни грижи, за да изглежда като жената-мечта. Научете с какви упражнения поддържа фигурата си, какъв парфюм използва и какви съвети от майка си получава от интервюто й за списание “W”.

Тайните за красота и здраве на Наоми Кембъл

naomi kembal

W: Как определяш външния си вид?

 – Непредвидим. Събуждам се всеки ден и избирам дрехите, които да облека в зависимост от настроението, времето и града, в който се намирам. Обичам да смесвам и да съчетавам и мога да стигна от винтидж аутфит за деня до ултра модерен на следващия.

W: Полагаш ли грижи за красота от вътре-навън?

 – Грижа се за себе си. Храня се правилно, опитвам се да балансирам онова, което вкарвам в тялото си. Стоя настрана от захарта и пия много вода.

W: Какъв е физическият ти режим?

 – Йога и пилатес. Не вдигам тежести. Харесва ми да използвам съпротивата на собствената си телесно тегло.

naomi kembal

W: Кои са продуктите за красота, които използваш?

 – Серуми, крем за под очите, маникюр и педикюр – жената трябва винаги да се поддържа и да полага грижи да визията си всяка седмица. Да използва овлажнители за тяло, овлажняващи маски за лице – всичко хидратиращо, особено при пътуване. Антиоксидантите също са добри за кожата.

W: Кое се грижиш за кожата си?

 –  Стоя далеч от захарта и пия много вода.

W: Маникюр или педикюр?

 – И двете, всяка седмица. Особено с професия като моята. Винаги се появявам за работа добре подготвена, което е за предпочитане пред това да не съм.

naomi kembal

W: Пилатес или йога?

– И двете са изключително важни за мен.

W: Кой е най-добрият съвет, който получи от майка си?

– “Имай качества за всичко, което правиш и не съжалявай за нищо. Когато се ангажираш с нещо, направи го на  110%.”

W: Най-добрият съвет от професионалистите?

 – Не прави нищо наполовина. Също така не се опитвай да имитираш никого – просто бъде най-добрата версия на себе си. Помни за кого работиш и винаги прави нещата почтено.

naomi kembal

W: Кои са скъпите ти удоволствия?

 – Всякакви неща – обувки, чанти. Но мен ме интересуват уелнес елементите, които ме карат да се чувствам добре и са изпитани и здравословни.

W: Какъв парфюм избираш?

 – “Naomi Campbell” и “Molecule”.

W: Кои са бюти иконите за теб?

 – Джо Бейкър и Дороти Данбридж.

W: Нещо да добавиш?

 – Пътуваме много и ядем толкова различни неща, че е важно да изкараме по два дни седмично само на течности. Или поне веднъж месечно, но да се очистим. да ребалансираме и да прочистим кръвта.

източник:wmagazine.com