jeni

6 навика на супер  модерните жени, които може да използвате, за да бъдете една от тях.

Всеки може да се информира и да следва актуалните тенденции. Всеки с достатъчно пари може да си позволи да си купи всяка модерна дреха, която излезе за сезона или да се снабди с хитов аксесоар, но притежаването на личен и възхитителен стил изисква малко повече от това.

Запитвали ли сте се кое е онова, което прави стилът на супер модерните жени да изглежда толкова лесен, сякаш не изисква никакви усилия, но същевременно винаги да изглеждат зашеметяващо? Те комбинират дрехите си по начини, за които дори не сте предполагали. Но нека да споделим тайните им или поне шест от техните навици, които лесно може да използвате и вие, за да изглеждате стилно и шик.

6 навика на супер модерните жени

  • Те притежават онова, което носят

Ултра стилните жени изглеждат винаги уверено в нещата, които носят върху себе си. Дори и да осъзнаят в средата на деня, че блузата им не подхожда идеално на полата им, че роклята им е на обратно или нещо друго не е съвсем наред с вида им, те ще го приемат. Грешките могат да се представят като модни хрумвания и семплите тоалети да изглеждат като изразяване на личен усет за стил по един интересен начин. Увереността е наистина ключова. Те ще направи вас и всичко, което сте облекли десет пъти по-готино.

  • Те не се срамуват да влязат в които и да е магазини

Стилните жени никога не смятат себе си за твърде готини или не достатъчно модерни, за да влязат в магазин. Те могат да използват различни съчетания от дрехи, без да проявяват излишен снобизъм. Макар артикулите в някои от лъскавите витрини да не е по възможностите им, те винаги ще намерят огледа си по щандовете за вдъхновяващ.

  • Те се обличат за себе си

Това може да изглежда малко противоречиво, но най-стилните и красиви жени не се обличат, за да ги считат за модерни. Този парадокс съществува, защото за тях не е важно мнението на околните относно дрехите им. Те носят онова, което са решили да сложат върху себе си, защото така им харесва. И това е част от успеха им. Когато човек се облича за себе си, той е по-смел и може да създаде свои тенденции, като излезе от рамките.

  • Не са обсебени от марки

Жените със собствен впечатляващ стил знаят много добре, че марката върху етикета няма да ги направи по-готини. Не, че името на бранда е нещо лошо, а това не е единственото нещо, с което се съобразяват, когато се обличат.

  • Те не следват сляпо тенденциите

Обикновено, модерните жени следят модните трендове, но не приемат всеки един, защото знаят, че тенденциите идват и отминават, така че залагат само на онези, които харесват.

  • Те се вдъхновяват, но не копират

Вдъхновението може да се получи от толкова много места – модни ревюта, витрини, уличен стил…Източниците са милиони! Супер модерните жени обичат да търсят и да  намират вдъхновение, но не искат и нямат нуждата да копират тоалетите част по част. Знаят как добре да пресъздадат определен стил по начин, който им допада и подхожда.

 

 

източник:collegefashion.net